RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt poeng til «Per-Messias'» gutter

Foto: Claudio Bresciano / NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Djurgården klatrer videre på tabellen.

1-1 mellom Gefle og Djurgården betyr at begge lag har skaffet seg poeng i seks kamper på rad i Allsvenskan fotball menn.

Lagene er plassert som nummer 11 og 12 på tabellen. Begge har kommet seg over nedrykksstreken.

Djurgården lå svakt til da Per-Mathias Høgmo tok over trenerjobben, men siden er det kommet noen poeng. Det kunne blitt tre av dem mandag kveld.

Djurgården tok ledelsen på bortebane ved Erton Fejzullahu, men Marcus Hansson sørget for at det ble poengdeling. Kenneth Høie spilte hele kampen som Djurgårdens burvokter.

Høgmo byttet inn spissen Luis Solignac i starten på 2. omgang. Det viste seg å være et klokt valg. Argentineren skjøt skuddet som ledet til en retur og mål.

- Vi ønsket å true bakrommet mer, og da var Solignac det beste alternativet. Han gjorde et veldig sterkt innhopp, sa Høgmo.

Uten en skadet Kjetil Wæhler overtok IFK Göteborg tabelltoppen. De vant mandagens hjemmekamp mot Mjällby med 4-2. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere