RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Nytt poengtap for Arsenal

Sist oppdatert:
Arsenal har hatt en miserabel desember måned. Noen voldsom bedring var ikke å spore i lørdagens oppgjør mot Aston Villa.

ASTON VILLA-ARSENAL 0-0: Arsenal kan med all sannsynlighet vinke farvel til noe ligagull også i år. Avstanden opp til Chelsea er altfor stor, og det eneste Arsene Wengers mannskap realistisk sett kan sikte seg inn mot, er Champions League-plass neste sesong. I desember har Arsenal gått på tre tap, og det er evigheter siden det er blitt så mange poengtap på en måned.

Lørdagens oppgjør mot Villa var det jevne slaget, der begge lag hadde gode muligheter til å score, men der ingen av dem klarte det. Nærmest kom Fredrik Ljungberg, da han dundret et venstrebeinsskudd i tverrliggeren i 2. omgang.

Arsenals skrantende borte-form fortsatte med andre ord i en nokså tam uavgjort-kamp. Wenger gjorde fire endringer i laget som vant 4-0 over Portsmouth onsdag, men poengtapet betyr at Arsenal bare har vunnet to av de ti siste bortekampene i Premier League.

Eirik Bakke spilte hele kampen for Villa, og var involvert i mye. Nordmannen kom ofte til avslutning, særlig i 2. omgang, men var ikke spesielt treffsikker med verken hode eller fot.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere