*Nettavisen* Sport.

Nytt sprell fra Mario Balotelli

Foto: Andrew Yates (AFP)

City-stjernen betalte ølregningen for City-fansen, før han dro videre til kirken.

28.12.11 10:35

ANB: Mario Balotelli har rukket å bli en kulthelt på sine første 20 år, og det har ikke vært mangel på utenomsportslige hendelser.

Heller ikke i 2011.

Han har hisset på seg antivåpenforeninger, brukt mafiaen som guide, kastet dartpiler mot juniorspillere, blitt bøtelagt for slåssing og gjort seg til en internettlegende da han ikke klarte å kle på seg en overtrekksdrakt.

Nå er Balotelli i farta, igjen. På julaften dro unggutten like godt på en lokal pub, la nærmere 10.000 kroner på bordet, og lot de lokale gjestene drikke og kose seg på hans regning, melder Daily Mail.

Sirkus
Balotelli har til tider vært strålende for Manchester City i år. Med åtte mål på fjorten kamper har han vært med å bidra til lagets suksess så langt denne sesongen. Det er likevel det som skjer utenfor banen med den unge italieneren som stjeler overskriftene.

Bare i løpet av de siste få månedene har han flere ganger vært i medias søkelys etter mer eller mindre merkelige episoder. En stor haug med ubetalte parkeringsbøter, håndgemeng med lagkamerat Micah Richards og innendørs fyrverkeri er noe av det som har gjort Balotelli til en av de mest omtalte Premier League-spillerne denne sesongen.

Tok regningen
Hans siste påfunn vil sannsynligvis falle bedre i smak hos manager Roberto Mancini. På julaften skal Balotelli ha betalt 1.000 pund, eller nærmere 10.000 kroner, på en lokal pub, slik at de lokale gjestene kunne hygge seg ut i de sene timer.

Selv holdt unggutten seg til mineralvann, før han, ifølge goal.com, skal ha gått videre til midnattsmesse i St Johns church i Chorlton.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.