RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt utbrudd fra Mourinho


FRESTE: Jose Mourinho likte ikke alle spørsdmålene han fikk på pressekonferansen.
FRESTE: Jose Mourinho likte ikke alle spørsdmålene han fikk på pressekonferansen. Foto: Charlie Crowhurst (Getty Images)
- Det er et idiotisk spørsmål, freste Chelsea-sjefen.

Chelsea har fått en tung start på sesongen og etter tapet for Everton i helgen har presset på manager José Mourinho økt betraktelig.

Med kun fire poeng på fem kamper har Chelsea levert sin svakeste ligastart siden 1986. Det er selvsagt ikke Mourinho fornøyd med.

Onsdag skal de blå fra London ut i første gruppekamp i Champion League og tirsdag ettermiddag møtte Mourinho pressen. Der fikk han flere tøffe spørsmål fra de frammøtte journalistene og til slutt kokte det over.

En journalist brakte blant annet på banen at Mourinho sjelden har jobbet mer enn tre sesonger på rad i samme klubb og at portugiserens tredje sesong ofte har vært preget av nedturer og litt dårlig stemning.

Freste
Det fikk manageren til å tenne på alle plugger og han var på ingen måte enig i det den aktuelle journalisten prøvde å antyde.

- I Porto hadde jeg ingen tredje sesong. I Inter hadde jeg ingen tredje sesong. Under min tredje sesong i Chelsea sist, vant vi FA-cupen, ligacupen og spilte semifinale i Champions League. Under min tredje sesong i Real Madrid vant vi supercupen, tapte cupfinalen og kom til semifinale i Champions League. Det er slik det har gått i mine tredjesesonger. Søk det opp på Google, i stedet for å stille idiotiske spørsmål, freste Chelsea-sjefen til den stakkars utsendte ifølge BBC.

Mourinho vil heller ikke være med på at han står i fare for å få sparken, selv om Chelsea altså ligger helt nede på en 17.-plass i ligaen.

- Vi vet godt hvem vi er, vi er engelske mestere. Fansen synger det under kampene og ingen kan ta fra oss det. Ingen kan heller ta fra oss vår historie og titlene våre. Vi er mestere, så hvorfor skal jeg være i trøbbel?

- Men når du er vant til å vinne alt, føles det selvsagt rart å tape kamper. Noen håndterer det bra, andre ikke, sier Mourinho til pressen.

Hei, sveis
De fremmøtte pressefolkene poengterte også at Mourinho hadde klippet håret og lurte på om det hadde noen symbolikk.

Det tilbakeviste 52-åringen.

- Frisyren min er ikke like radikal som den har vært tidligere, men jeg har det helt fint, tro meg, sier han på typisk Mourinho-vis.

Chelsea møter Maccabi Tel Aviv, Dinamo Kiev og Mourinhos gamle klubb, Porto, i gruppespillet av Champions League.

Møtet med laget fra Israel spilles i London onsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere