RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

O'Neill-skryt til Carew

Sist oppdatert:
John Carew var endelig tilbake på scoringslisten, og spissen fikk godord av Villa-sjefen etter seieren.

MAN. CITY - VILLA 0-2: John Carew har slitt med skade, og hadde ikke scoret i ligaen siden 3. mars. Men mot Manchester City var den råsterke spissen tilbake på scoringslisten.

På et innlegg fra Young headet Carew inn Villas ledermål midtveis i første omgang. Shaun Maloney la på til 2-0 i andre omgang, men i mellomtiden hadde hjemmelagets Joey Barton misset på et straffespark.

Maloney erstattet en sliten Carew tjue minutter før slutt, hadde bare vært på banen i fire minutter da han scoret. Aston Villa ligger nå på ellevte plass på tabellen, mens Manchester City er plassert som nummer tretten.

Skryt fra sjefen
John Carew har scoret tre mål på ni kamper i Premier League.

Villa-manager Martin O'Neill skrøt av nordmannen etter seiren.

- Carew har gjort det veldig, veldig bra, selv om vi tok sju av ni mulige poeng i de tre kampene han mistet, sa en fornøyd O'Neill etterpå, ifølge Sportinglife.

Manchester City sliter på sin side voldsomt med å få ballen i nettet. Dette var den syvende hjemmekampen på rad uten mål, noe som er ny rekord på øverste nivå i England. Mot Aston Villa fikk de til og med sjansen fra straffemerket, men Joey Barton mislyktes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere