RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Aston Villas nye manager, Martin O`Neill .
Aston Villas nye manager, Martin O`Neill . Foto: Scanpix

O'Neill vant injuriesøksmål

Sist oppdatert:
Celtic-manager Martin O'Neill er tilkjent en «betydelig» oppreisning etter påstander i media om at han planla å forlate Celtic til fordel for Liverpool.

O'Neill er tilkjent en hemmelig sum og en offentlig unnskyldning fra Daily Record, etter at avisen i februar 2003 skrev at iren planla å si opp manager-jobben i Celtic for å ta over etter Gerard Houllier på Anfield.

O'Neills advokat hevdet i retten at beskyldningene som «sådde tvil om hans lojalitet og forpliktelser overfor Celtic» hadde påført manageren « store bekymringer og stress».

Celtic-manageren benektet ryktene i januar 2003, og kunngjorde at han var kommet til enighet med Celtic om en kontraktsforlengelse. Likevel trykket Daily Record en måned senere artikkelen hvor det ble hevdet at O'Neill hadde signert en forpliktende avtale med Liverpool.

Oppslaget ble sitert en rekke steder, og førte til at O'Neill måtte bruke mye energi på å tilbakevise påstandene de neste ukene, melder Reuters.

Daily Records forsvarer, Patrick Swaffer, sa i retten at avisen erkjente skyld og at beklaget oppslaget overfor O'Neill og hans familie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere