RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

O'Shea nekter å ta «svikeren» i hånda

HATOBJEKT: Jack Colback gikk til Newcastle fra erkerival Sunderland før sesongen. Det satte Sunderland-kaptein John O'Shea meget liten pris på.
HATOBJEKT: Jack Colback gikk til Newcastle fra erkerival Sunderland før sesongen. Det satte Sunderland-kaptein John O'Shea meget liten pris på. (Afp / Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Jack Colback møter sin tidligere klubb i hatoppgjør på St. James' Park.

Når Sunderland-kaptein John O'Shea og Jack Colback møtes på St, James's park søndag ettermiddag, bør du ikke forvente hygge og håndtrykk mellom de to.

Det lover i hvert fall førstnevnte, som fortsatt er bitter over at Colback forlot Sunderland til fordel for Newcastle foran inneværende sesongen.

Hatet mellom de to klubbene er velkjent, og da den 25 årige rødtroppen byttet ut Wearside med Tyneside for å spille for klubben han holdt med som liten gutt, sikret han seg samtidig posisjonen som et av Sunderland-fansens største hatobjekt.

Heller ikke John O'Shea er altså noen stor beundrer av Colback, noe han gjorde helt klart i oppladningen til kampen mellom de bitre fiendene.

- Det kommer ikke til å bli noe håndhilsing før kampen fra min side, var den tidligere Manchester United-spillerens tydelige beskjed.

- Han har vært en av Newcastles beste spillere denne sesongen og vi vet alle hva han er i stand til å gjøre. Han gjorde det for Sunderland mot Newcastle sist sesong, sa en tydelig bitter O'Shea ifølge Daily Mail.

Newcastle-fødte Colback kom til Sunderland allerede som 10-åring og fikk i løpet av sine 14 år 115 opptredener for A-laget. At han derfor valgte å ikke signere ny kontrakt med klubben som hadde oppfostret ham, men istedet gikk gratis til Newcastle, førte til hat fra supporterskaren.

Noe Jack Colback ikke har virket å ta spesielt tungt.

- Den store majoriteten av Sunderland-fansen kommer til å hate meg for resten av livet. Men å få muligheten til å komme tilbake til hjembyen min og tre på meg den svarte og hvite drakta, er noe helt spesielt og det gjør meg veldig stolt, har han uttalt tidligere.

Kampen mellom Newcastle og Sunderland har avspark klokken 14.30 og kan følges direkte i vårt livesenter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere