RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Obertan klar for United

Foto: Gerard Julien/AFP
Sist oppdatert:
Ferguson har fullført sitt tredje kjøp for sommeren.

Manchester United har bekreftet sitt tredje spillerkjøp denne sommeren, etter at Antonio Valencia og Michael Owen tidligere er blitt presentert på Old Trafford.

Denne gangen er det franske Gabriel Obertan, som lenge er blitt linket til de røde djevlene, som blir å finne på Old Trafford kommende sesong.

På sine offisielle sider forteller klubben at 20 år gamle Obertan, som blir hentet fra Bordeaux, har undertegnet en kontrakt som binder ham til klubben de neste fire årene.

- Jeg er veldig fornøyd med å kunne spille for Manchester United, sier Obertan.

- Dette er en stor mulighet for meg å kunne spille for en så stor klubb. Det er svært spent, og ser fram til å vise hva jeg kan gjøre, fortsetter franskmannen.

Og United-boss Alex Ferguson er ikke mindre spent.

- Gabriel er en spiller vi har fulgt i noen år nå, men på grunn av skolegangen hans har en overgang alltid blitt utsatt.

Angrepsspilleren Obertan kan spille i flere posisjoner på topp, men vil ikke bli med laget på oppkjøringsturneen, ettersom franskmannen sliter med en lett skade som må følges av det medisinske apparatet.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere