RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marius Knutsen/Scanpix

Odd fra braktap til tetkamp

Sist oppdatert:
Skienslaget bare to poeng bak fjerdeplassen.

STABÆK - ODD 1-3:

I slutten av august tapte Odd Grenland hele 7-0 borte mot Rosenborg.

I tiden etter den tunge kvelden på Lerkendal har imidlertid skienslaget reist seg voldsomt.

Fra braktap til seier
I forrige serierunde ble det 2-1-seier hjemme mot Fredrikstad og søndag sikret Dag Eilev Fagermos menn en meget solid trepoenger mot Stabæk på bortebane.

De første 45 minuttene i Telenor Arena passerte uten at de to lagene fant nettmaskene, men kort tid etter pausen tok unggutten Torgeir Børven ansvar.

Ut av ingenting knallet Børven til fra rundt 30 meters hold. Ballen spratt rett før Stabæk-keeper Jon Knudsen, men burvokteren var ikke patent da ballen gikk i mål.

Etter 69 minutter var det lite veterankeeperen kunne gjøre, da Håvard Storbæk sendte i vei et frispark. Ballen gikk over muren, via tverrliggeren, og inn oppe i hjørnet.

Samulesen punkterte
Det så mørkt ut for vertene, men med åtte minutter igjen på klokka sørget Palmi Rafn Palmasson for håp. Islendingen var på plass og styrte inn et innlegg fra Olle Olle.

Men det skulle ikke holde. På overtid, mens bæringene jaktet utligning, satte Jone Samuelsen inn 3-1 for Odd Grenland, etter en svak klarering av Knudsen i buret.

Dette betyr at Odd Grenland nå ligger som nummer ti på tabellen. Skienslaget står med 32 poeng fra 23 kamper. Stabæk er nummer åtte, med sine 33 poeng.

Fagermos menn har dermed snudd sesongen i løpet av kort tid og ligger nå kun to poeng bak fjerdeplassen i Tippeligaen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere