RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Odd Grenland bytter navn

Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Sjekk ut deres nye navn.

Odd Grenland har invitert til pressekonferanse på Gaustatoppen i Telemark onsdag ettermiddag for å presentere klubbens nye navn, logo og fremtidsplaner.

Det har lenge vært diskutert blant pr-eksperter om skienslaget burde bytte navn for å omfavne hele Telemark, og ikke bare Grenland. Jacob Lund er en av dem som har ment at laget burde bytte navn til Odd Telemark.

- Vi har bestemt oss for å fjerne Grenland fra klubbnavnet, og heller kalle laget Odds Ballklubb, sier direktør i Odd, Einar Håndlykken til NRK.no.

Bakgrunnen for navnbytte er at klubben skal stå fram som hele telemark sitt lag.

- Det var helt riktig i sin tid å kalle oss ODD Grenland, men med det sterkere fokuset vi har nå på å være en klubb for hele Telemark, føler vi det er riktig å fjerne Grenland fra navnet vårt, sier Håndlykken til klubbens hjemmeside.

Selv om Odds Ballklubb hele tiden har vært det offisielle navnet, har klubben blitt kjent som Odd Grenland. Nå fjernes altså Grenland fra navnet også i det daglige, og klubben skal bli kalt Odd istedenfor.

Odd har også satt seg mål om at de hvert år skal være med å kjempe om europaliga-deltakelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere