RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Odd har sølvet innen rekkevidde

Foto: Trond Reidar Teigen/Scanpix
En fantastisk høstsesong kan ende med medalje for skienslaget.

ODD - SOGNDAL 1-0:

Odd Grenland hadde en forferdelig kamp mot Rosenborg i slutten av august og tapte hele 7-0 mot trønderne på Lerkendal.

Akkurat da så det ganske mørkt ut for Dag Eilev Fagermos gutter med tanke på en hederlig plassering på tabellen, men så snudde alt.

Slo Sogndal
Skienslaget har plukket trepoenger etter trepoenger i etterkant av smellen i Trondheim og med én serierunde igjen lever fortsatt medaljehåpet.

Søndag ble Sogndal slått 1-0 hjemme på Skagerak Arena.

Morten Fevang scoret kampens eneste mål på straffespark etter 23 minutter.

Mats Solheim dro ned Elbasan Rashani inne i feltet og dommeren pekte på krittmerket. Fra elleve meter var altså Odd-veteranen sikker.

Flere mål ble det aldri i det som aldri ble noen stor forestilling. Til tross for tapet kunne Sogndal uansett juble for fornyet kontrakt i Tippeligaen.

To poeng bak sølv
Start klarte nemlig bare 1-1 borte mot Viking og dermed har saftgutta fem poengs forsprang på sørlendingene med kun én runde igjen å spille.

For Odd kan sesongen ende med edelt metall. Klubben står nå med 48 poeng og har kun to poeng opp til Tromsø på sølvplass.

Skienslaget møter bunnlaget Sarpsborg borte i siste serierunde og med litt flaks kan det faktisk ende med sølv til Fagermos gutter.

PS. Tommy Svindal Larsen spilte for øvrig sin siste hjemmekamp for Odd søndag. Han ble byttet inn etter 73 minutters spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere