Gå til sidens hovedinnhold

Odd lett videre i cupen

Odd hadde ingen problemer med å slå 2.-divisjonslaget Vindbjart i cupen.

VINDBJART - ODD GRENLAND 0-4:

Odd Grenland har vært overlegne så langt i årets Adeccoligaen og skienslaget hadde heller ingen problemer med å avansere i cupen på bekostning av 2. divisjonslaget Vindbjart tirsdag kveld.

Dag Eilev Fagermos menn vant 4-0 på bortebane, etter mål av Peter Kovacs (2), Kenneth Dokken og Tarjei Dale.

Målløst til pause
Det gikk imidlertid ikke på skinner gjennom hele kampen for Odd og til pause levde håpet om en cupbombe for hjemmefansen, da lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Hjemmelaget gikk hardt ut og etter bare seks minutter var de nære ved en sjokkstart da Odd-forsvarer Steffen Hagen reddet på streken etter my rot inne i feltet.

Odd kom seg fort til hektene og etter drøyt tjue minutter burde Frederik Gulsvik ha gitt gjestene ledelsen da han kom seg fri på kanten, men keeperen reddet skuddet fra skrått hold.

Etter 32 minutter fyrte Odd Grenlands Bentley av et kanonskudd som gikk hardt i tverrliggeren bak en forfjamset Vindbjart-keeper.

Omgangens siste store sjanse var det bortelagets Peter Kovacs som fikk da han kom alene med keeper, men den høyreiste ungareren kom litt for tett på keeper og fikk ikke avsluttet skikkelig.

Løsnet for Odd
I andre omgang skulle det imidlertid løsne skikkelig for Odd Grenland.

Kampens første mål kom bare tre minutter etter sidebytte da Peter Kovacs så vidt fikk styrt et Espen Ruud-innlegg i mål.

Skienslaget fortsatte å kjøre over motstanderen og ti minutter senere var den samme Kovacs på plass å headet på sedvanlig vis inn 2-0.

Kenneth Dokken punkterte i realiteten kampen da han etter 66 minutter stusset nok et Ruud-innlegg i nettet bak Dag Tore Fredriksen i Vindbjarts mål.

Spikeren i kista kom ett minutt på overtid da Tarjei Dale fikk æren av å pirke inn kampens siste mål og fastsette sluttresultatet til 4-0.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene