RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TOK LEDELSEN: Odd sjokkerte Borussia Dortmund nok en gang og tok ledelsen. Men vertene slo nådeløst tilbake.
TOK LEDELSEN: Odd sjokkerte Borussia Dortmund nok en gang og tok ledelsen. Men vertene slo nådeløst tilbake. Foto: Martin Meissner (Ap / NTB scanpix)

Odd sjokkerte - men giganten slo nådeløst tilbake

Sist oppdatert:
Sjeldent stor klasseforskjell mellom to lag som mellom Borussia Dortmund og Odd. Men det norske laget har sjarmert fotball-Europa.

BORUSSIA DORTMUND - ODD 7-2, 11-5 sammenlagt:

Odd sjokkerte Borussia Dortmund nok en gang.

Først tok «oddrane» ledelsen tidlig i førsteomgangen, før Dortmund virkelig viste hvor stor klasseforskjell det var mellom de to lagene, noe sluttresultatet 7-2 i favør tyskerne relativt greit beviser.

- Det var verdensklasse mot norsk klasse i dag. Vi måttet ha spilt med det beste laget skulle vi hatt sjanse her. Klasseforskjellen ble for stor. Det var problemet. Samtidig, vi har scoret fem mål mot Dortmund. Det vil være med på å utvikle oss videre, både spillerne her og vi som klubb, sa Dag-Eilev Fagermo på pressekonferanse ifølge Telemarksavisa.

Odd-sjokk
Ole Jørgen Halvorsen headet Odd i føringen etter 19 minutters spill, etter en flott corner av Thomas Grøgaard.

Gjestene var ikke lenge i himmelen. for drøyt fem minutter senere sørget Henrikh Mkhitaryan for 1-1, før Marco Reus kun minuttet senere sendte vertene i føringen.

STOR MANN: Marco Reus strålte etter å ha scoret sitt tredje mål mot Odd. Meget forståelig!

Derfra var det plankekjøring for det tyske storlaget.

Reus scoret ett mål til før pause, før Shinji Kagawa sørget for 4-1 etter de første 45 minuttene.

Lekestue
Seks minutter inn i andreomgangen sendte Ilkay Gundogan vertene opp i 5-1, før Reus drøyt fem miutter senere scoret sitt tredje for kvelden og kronet en flott kveld for seg selv.

Odd ga seg ikke med sin sjarmoffensiv, og etter 64 minutter scoret Oliver Berg og reduserte for gjestene. Man kan vel ikke akkurat si at han sørget for ny spenning i oppgjøret, men.

Ett minutt før full tid rotet Ardian Gashi det til. Vertene snappet ballen inne i Odds sekstenmeter, før Kagawa fikk ballen på åpent mål og scoret sitt andre mål for kvelden.

Flere scoringer ble det ikke, men Odd kan slå seg selv på brystet og være stolte av hva de har prestert mot Borussia Dortmund over to kamper, selv om de på langt nær var i nærheten av å gå videre, totalt sett.

Artig læll!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere