*Nettavisen* Sport.

Odd snublet fra bronsen

Foto: Erlend Aas/Scanpix

Hadde alle tiders mulighet til å ta medalje da Brann feilet.

27.11.11 20:09

SARPSBORG - ODD GRENLAND 3-2

Da Brann snublet mot Aalesund, hadde Odd Grenland en alle tiders mulighet til å ta bronsemedaljen i årets tippeliga.

De fleste hadde regnet med at Dag-Eilev Fagermos medaljejagende mannskap skulle ta seg greit forbi Sarpsborg, som kun sto med fire seiere før søndagens kamp.

Imidlertid fikk skienslaget en marerittstart på kampen mot Sarpsborg 08.

Etter ni minutter hadde Martin Wiig og Øyvind Hoås satt inn hvert sitt mål og det så ut til å gå mot en etterlengtet hjemmeseier for det nedrykksklare østfoldlaget.

Morten Fevang hadde likevel ingen planer om å gi seg uten kamp og bredsidet inn reduseringen etter en corner fra Håvard Storbæk.

Kampens store perle var det Tom Erik Breive som sto for. 31-åringen hamret inn et frispark til 3-1-ledelse for Sarpsborg med en utførelse som Cristiano Ronaldo ville vært stolt av.

Odd Grenland ga seg ikke og nok en gang var det på en dødball fra Haugesund-klare Håvard Storbæk at laget slo tilbake. Snorre Krogsgård stanget inn reduseringen til 3-2.

Både Torgeir Børven og Frode Johnsen var nær ved å utligne for Odd, men ingen av de to klarte å få ballen i nettet bak Joachim Heier.

Dermed kunne Sarpsborg 08 gå ned i Adeccoligaen med flagget til topps etter en sterk trepoenger mot medaljejagende Odd Grenland.

Da Odd Grenland og Brann snublet, så Rosenborg sitt snitt til å kapre bronsemedaljen og muligheten til å spille Europa League neste sesong.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag