RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Alf Ove Hansen/SCANPIX

Odd-spillerne sier nei til lønnskutt

Sist oppdatert:
- Lønnskutt er absolutt siste utvei, sier Odd-kaptein Morten Fevang.

Odd Grenland må spare penger og har bedt spillerne i klubben om å gå med på et lønnskutt. Torsdag ettermiddag var spillerutvalget i møte med klubbledelsen, og der sa spillerne et foreløpig nei til lønnskutt.

Ifølge Telemarksavisen skal administrasjonen i klubben ha akseptert et lønnskutt på 10 prosent dersom resten av klubbens lønnsmottakere gjør det samme.

Odd Grenland har budsjettert med 31,4 millioner kroner i personalkostnader i 2009, hvorav nærmere 22 millioner går til spillere. Torsdag kom også spillerforeningen Niso på banen.

- Vi vil ha noen å rådføre oss med, og i tillegg høre hva som skjer i andre klubber. Det er anstrengt økonomi flere steder, også i Odd. Men vi er første tippeligaklubb hvor det har blitt snakket om lønnskutt. Vi er i dialog med klubben og lufter tanker i forhold til hva som kan gjøres. Vi spillere vil gjerne hjelpe til, både for å redusere kostnadene og øke inntektene. Men lønnskutt er absolutt siste utvei, og noe vi håper å unngå, sier kaptein oMorten Fevang, som også sitter i spillerutvalget, til TA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere