RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Odd tester tysker

Sist oppdatert:
Tyskeren Heiner Backhaus skal neste uke prøve lykken i Odd. Midtbanespilleren har tidligere gått gradene i Werder Bremen.

- Det er 90 prosents sikkert at Heiner Backhaus kommer til oss neste uke. Etter det vi har hørt, er han en meget solid spiller, som både kan spille forsvar og midtbane. Spilleren har blant annet gått gradene i Werder Bremen, sier Odds trener Arne Sandstø til TV 2 Nettavisen.

Odds trener røper at klubben også jakter andre spillere.

- Nå er situasjonen slik, at overgangsvinduet er åpnet. Dermed kartlegger vi markedet, og det vil også komme andre spillere til Odd for å vise seg frem. Men vi leter først og fremst etter Bosman-spillere, påpeker Sandstø.

Heiner Backhaus er 23 år gammel, og har tidligere spilt for blant annet Hannover 96, FC Union Berlin og Rot Weiss Essen i Tyskland. Nå er han Bosman-spiller, og kan gå gratis til Odd om han overbeviser trenerduoen Arne Sandstø og Gaute Larsen.

PS: Den venezuelanske landslagsspilleren Fernando de Ornelas er fremdeles aktuell for Odd. - Vi har sett video-bilder av spilleren, men det er foreløpig for tidlig å fastslå om vi vil tilby ham kontrakt, opplyser Arne Sandstø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere