*Nettavisen* Sport.

Odd vant målfesten i Mjøndalen

VANT: Mjøndalen-spillerne måtte se seg slått av et effektivt Odd-lag. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Publikum fikk se ni nettkjenninger i løpet av kampen.

02.08.15 18:05

MJØNDALEN - ODD 3-6:

- Det er ikke ofte vi scorer seks mål, og det er ikke ofte vi slipper inn tre. Det var en spesiell kamp, sa Odd-kaptein Steffen Hagen til CMore etter kampen.

Hjemmelaget så ut til å ha kontroll på gjestene fra Skien i åpningsminuttene, men etter 16 minutter kom den første scoringen til Odd.

Espen Ruud svingte ballen inn i feltet og i duell med Mjøndalen-keeper Iver Andreas Forn fikk Fredrik Oldrup Jensen stanget ballen i nettet.

Det var starten på ti marerittminutter for vertene.

Occéan-dobbel
For Olivier Occéan dunket inn lagets andre scoring 23 minutter ut i oppgjøret, etter en nydelig kontring av bortelaget. Bentley fikk ballen på høyresiden og sendte lærkula inn foran mål der Occéan kunne skli ballen i mål.

Kun to minutter senere var samme mann frempå igjen. Angrepsspilleren fikk ballen av Oliver Berg og klinket inn sin andre scoring i kampen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

MÅLFEST: Odds Olivier Occéan fikk æren av å score to mål mot Mjøndalen søndag. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Reduserte
Rett før pause fikk hjemmelaget en etterlengtet redusering.

Stian Rasch la inn fra dødlinja mot første stolpe, der Erik Midtgarden rev seg løs og fikk stanget ballen i nærmeste kryss.

Sanel Kapidzic sørget for fornyet spenning da han satte inn vertenes andre scoring etter en snau times spill.

Det hjalp imidlertid lite for Mjøndalen.

Mål-fest
For to raske mål av Bentely og Ole Jørgen Halvorsen mot slutten av oppgjøret sørget for at Odd gikk opp til 5-2.

Like før slutt satte Kapidzic inn sitt andre mål i kampen, men det hjalp så lite da Halvorsen kontret inn 6-3-scoringen. Med det fastsatte han også sluttresultatet på Mjøndalen Stadion.

Dermed ligger Mjøndalen fremdeles under streken med sine 16 poeng, mens Odd klatret opp på en femteplass med sine 28 poeng.

- Det er vanskelig å velge ut det fineste målet. Det var flotte scoringer, og det er bra at det er gutta foran som scorer. Det gir økt selvtillit foran en spennende høst der vi har både eliteserien, europaligaen og cupen foran oss, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til C More.

Her finner du fyldig kampreferat!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.