Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Odd-veteraner senket storlaget

Foto: Erlend Aas/Scanpix
Skienslaget viste muskler på La Manga.

SJAKHTAR - ODD 1-2:

Ukrainske Sjakhtar Donetsk kom til kvartfinale i Champions League så sent som sist sesong og har en rekke profilerte spillere i stallen.

Willian, Douglas Costa, Ilsinho, Eduardo, Darjo Srna, Luiz Adriano og Razvan Rat er noen av profilene som tjener til livets opphold i klubben.

Snudde kampen
Ukrainerne er for tiden på La Manga, der de blant annet møter norske lag. Tidligere i uken ble det seier på straffespark mot Aalesund.

Onsdag ettermiddag sto Odd Grenland for tur. Skienslaget hadde en svært god høstsesong hjemme i Norge i fjor og er nå i gang med oppkjøringen til en ny sesong.

Og mot det ukrainske storlaget viste Dag Eilev Fagermos menn at det lover godt også i 2012. På La Manga ble det nemlig seier til skienslaget over Sjakhtar.

Det var imidlertid ukrainerne som åpnet best og etter 20 minutter sendte Sergej Kryvtsov Sjakhtar opp i ledelsen.

Odd byttet mange i pausen og kom seg mer inn i kampen. Etter 62 minutter fikk skienslaget straffe etter holdning i feltet og den omsatte veteran Morten Fevang i mål.

- Meget gode
Kvarteret etter ble en annen veteran, Frode Johnsen, matchvinner for Odd. Spissen fikk hodet på ballen etter en corner og satte inn vinnermålet.

- Dette var moro. Vi møter her et veldig godt lag, ikke noe tvil om det, så dette er en meget sterk seier, forteller assistenttrener Jan Frode Nornes til Odds nettsider.

- I første omgang var vi meget solide defensivt, men får ikke helt spillet til å sitte offensivt. I andre omgang er vi rett og slett meget gode begge veier, sier han.

Oppgjøret mot Sjakhtar var Odds siste på La Manga for denne gang. Laget har gått ubeseiret gjennom alle sine kamper. Neste oppgave er Strømsgodset i LSK-hallen.

Odd møter Sogndal hjemme i første Tippeliga-kamp. Den spilles 25. mars.

PS. Onsdag ble det også klart at Odd Grenlands Magnus Myklebust forlater klubben til fordel for Kongsvinger.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!