RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oddsbombe på Ullevaal

Sist oppdatert:
Oddsbomben er detonert allerede før lørdagens Royal League-kamp på Ullevaal. For første gang på ni år er ikke Rosenborg favoritt mot en norsk motstander.

Ikke siden 13. mai 1995 har et annet norsk lag måtte finne seg i å bære favorittstempelet i møte med Rosenborg.

Setter du pengene dine på hjemmeseier hos Norsk Tipping, får du 2,35 ganger innsatsen tilbake. Rosenborg-seier står til 2,55 i odds.

Sist dette skjedde var 13. mai 1995 i oppgjøret mellom Lillestrøm og Rosenborg på Åråsen. LSK var favoritter hos Norsk Tipping. Og Rosenborg vant 3-1.

To ganger har oddsen vært lik på hjemme- og borteseier i møter mellom Rosenborg og norske lag. Det skjedde i kampen mellom Molde og RBK i mai 1999, og i Lillestrøm - Rosenborg i oktober 2001.

I årets Tippeliga tettet Vålerenga nesten igjen forspranget trønderne har hatt de siste 13 årene. Til slutt skilte bare en fattig scoring mellom de to øverste plassene. Og sist de to lagene møttes, knuste VIF Rosenborg 4-1 på Lerkendal.

Når Rosenborg stiller uten en rekke av- sine mest rutinerte spillere, og i tillegg har neste ukes Champions League-kamp i bakhodet, er det kanskje ikke så rart at Norsk Tipping gir Vålerenga favorittstempelet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere