*Nettavisen* Sport.

Oddstips: -FCK og HV71 vinner

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Etter mye grubling fant vi objektene som skal gi gevinst også i kveld.

24.03.10 15:26

Gårsdagens oddstips gikk inn til 2,10 i odds, og mens Leksand vant sin kamp ganske så greit, ble det noe mer spennende med under 5,5 mål spillet i Vålerenga-Storhamar. Men til tross for utvisninger i sluttminuttene endte det med 4-1 til VIF og gevinst til oss og alle som fulgte vårt tips.

Klikk her for å levere dagens spill nå med det samme.

Se også dagens tippetips med omtale av alle 12 kampene.

Dagens langoddsprogram
Vi finner håndball, litt ishockey og mye fotball på dagens langoddsprogram. Det spilles blant annet mange interessante oppgjør i Premier League og Serie A. Chelsea og Inter er storfavoritter med rette i kveld, men om de vinner med ett eller flere mål er vi såpass usikre på at vi ser oss om etter andre spillobjekter med like bra odds og bedre muligheter for å gå inn.

Ustoppelige FC København
FCK har innledet vårsesongen med tre strake seire, 5-0 over AGF, 2-0 over Brøndby og 2-0 borte over SønderjyskE. De ligger nesten selvsagt øverst på tabellen og virker i øyeblikket uovervinnelige i Danmark. I kveld er de uten Mikael Antonsson, og Ulrik Laursen som har vært ute en stund. Troppen Ståle Solbakken har tatt ut er likevel sterk. Du ser den her.

Nordsjælland tar den korte turen fra Farum nord for København til Parken i sentrum av hovedstaden. Om dette kan kalles et lokalderby er likevel usikkert, da Danmark er et lite land med flere gode fotballag i hovedstadsområdet. Det er FCK-Brøndby som er det store slaget om København, og det vant FCK 2-0 for litt siden.

Nordsjælland har klart å unngå baklengsmål på sine to siste kamper, og er svært fornøyd med det på sine hjemmesider. 0-0 borte mot bunnlaget Randers er likevel ikke veldig skremmende. De har 1-1-1 i de tre spilte etter vinterpausen. Den store testen kommer i kveld, mot FCK. De har fullt lag. I tilsvarende oppgjør i fjor ble det 3-1 til FCK.

En liten raritet i kveld er at Sibusiso Zuma, som tidligere gjorde det meget godt i FCK-drakten, vender tilbake til sin tidligere hjemmebane i Nordsjælland-drakt. Utover dette er ikke kampen veldig spennende for Nordsjælland, som ligger ganske uinteressant til på tabellen. Vi tror FCK kan vinne også denne kampen med minst to mål.

Få tipsene først: Følg Sportspill.no på Facebook.

Vi følger det svenske ishockeysluttspillet
HV 71 og Timrå har nå unnagjort de tre første av inntil syv kamper. HV71 avgjorde begge de to første i forlengning etter 2-2 ved fulltid. Da vi tipset om et tredje uavgjort resultat mellom disse sist, dro i stedet Timrå fra på hjemmebane og ledet 4-0 før HV71 fikk i gang spillet sitt. De hentet seg opp til 4-3, men så avgjorde Timrå kampen mot slutten og nå står det 2-1 til HV71 i kamper sammenlagt. De to neste kampene spilles på HV71 sin bane.

HV71 er et av Sveriges tradisjonsrike topplag, i kveld spiller de på egen bane og de har et 6-3 tap å hevne. Vi har spekulert mye i uavgjort mellom disse lagene tidligere, da de spiller uavgjort bemerkelsesverdig ofte, men i kveld virker hjemmeseieren opplagt. Timrå kommer til å kjempe for livet, men vi tror HV71 ønsker å avgjøre dette nå i kveld. Gjør de det, står det 3-1 i kamper og det er i praksis kjørt for Timrå som spiller på bortebane både i kveld og neste gang.

Verdien
Det er ikke til å stikke under stol at 1,57 på tomålsseier til FCK og 1,40 på seier til HV71 er relativt langt unna god betaling. Men alternativene er for eksempel 1,20 på Inter og Chelsea og 1,45 på Aston Villa. Vi satser derfor bare 100 kroner på denne dobbelen og holder igjen litt kroner til vi finner bedre betalte objekter på et annet langoddsprogram.

Dagens spill fra Sportspill, innsats 100 kroner, leveringsfrist 18.55:

16. HV 71 - Timrå IK 1,40 4,40 4,25
32. FC København - Nordsjælland (0-1) 1,57 3,75 3,65

Total odds: 2,20

Klikk her for å levere denne dobbelen med 100 kroner i innsats.

Du kan selvsagt endre innsats og eventuelt legge til andre spillobjekter etter eget ønske.

Nyttige lenker:

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.