RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oddstips: -Mange mål i München

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Vi tror på Linköping og en målrik kamp i Champions League.

Dagens langoddsprogram inneholder få, men gode spillobjekter. De to storkampene i Champions League er selvsagt med, og vi kan spille på både resultat, pauseresultat og antall mål.

Kvartfinaleserien i det svenske ishockeysluttspillet nærmer seg slutten, og vi ser en vinner i en av kampene. Ellers er det vel meget gode sjanser for at de norske fotballjentene slår Hviterussland i sin VM-kvalikkamp, men 1,20 på et bortelag er lavt.

Over 2,5 mål i München
Bayern München møter som kjent Manchester United i kveld, i den første av to kvartfinaler i Champions League. Det er noe med Bayerns resultater i det siste som får oss til å tro at i denne kampen blir det scoret mål begge veier, og begge lag er kapable til å score mer en ett.

Lever dagens spillforslag nå med det samme.

Vinn penger på trav i kveld!

Fin odds
1,90 er litt vel høyt på over 2,5 mål mellom to lag som ofte er involvert i målrike kamper. Før oddsen ble satt hadde vi bestemt oss for å spille hvis vi fikk 1,75. Spillet baserer seg på lagenes resultater den siste tiden. La oss se på Bayern først.

Mye mål begge veier i Bayern for tiden
Bayern München har spilt over i de fire siste kampene i Tyskland. De scorer alltid, og i år har de også sluppet inn mål mot alt fra Furth til Freiburg. Hvis vi teller fra og med desember 2009 har Bayern holdt nullen i kun 3 av 18 kamper. Av disse 18 kampene gikk hele 14 over 2,5 mål, tre endte med to mål og en eneste kamp med ett mål. 0-0 har ikke forekommet.

Lagene
Manchester United er gode nok til å putte mål på bortebane i Champions League, vi så det mot Milan. De er kapable til å vinne kampen i kveld, og da må de selvsagt score mål. Uten å fokusere på enkeltspillere vet vi at begge lag har angrepsspillere i verdensklasse, som kan avgjøre på egenhånd. At Schweinsteiger ikke er med for Bayern, mens Robben sliter med å bli klar, taler ikke nødvendigvis mot dette spillet. Bayern mister litt offensiv styrke, men også lagstyrke.

Hvorfor skulle det ikke bli over 2,5 mål?
Vi må spørre oss hvorfor denne kampen eventuelt skulle bli målfattig. En skeptiker kunne sagt "Nå er det Champions League, og alle i forsvaret skjerper seg veldig i forhold til vanlig seriespill". Nei, disse lagene har overvekt av kamper over 2,5 mål også i Champions League, nærmere bestemt fem over og tre under begge to. "Manchester United er fornøyd med 0-0". Det tror vi ikke på, vi tror United kommer til å gå for seier. "Begge lag har keepere av høy kvalitet som kan stenge buret" Ja, kanskje United, men ikke Bayern. 1-2 mot Frankfurt og Stuttgart i de to siste for Bayern er tegn på at noe mangler defensivt.

Vi tar med 1,90 på over 2,5 mål i denne kampen. Så gjenstår det bare å finne et annet spill og kombinere med, da vi ikke får lov å spille dette objektet som single.

Få tipsene først: Følg Sportspill.no på Facebook.

Linköpings - Frölunda
Dette er den syvende og siste kampen i denne kvartfinalen. Linköping lå under 1-3 i kamper, men har klart å kjempe seg tilbake til 3-3. I kveld kan de avgjøre på hjemmebane.

I seriespillet har Linköping slått Frölunda i fire av fire mulige. I sluttspillet har det blitt 6-2, 3-4 og 3-2 i Cloetta Center. Med Fredrik Norrena tilbake i mål klarte Linköping 3-2 borte mot Frölunda sist, og med den gode målvakten på plass i kveld bør det gå veien for det hardtkjempende hjemmelaget. Laguttaket er ikke offentliggjort, så alt vi vet er at Patrik Zackrisson og Pontus Petterström ikke er med. Men vi regner med at Norrena står i mål.

Frölunda antar vi stiller med samme laget som sist. De gjennomførte en frivillig trening i går, der de som ville kunne komme og småspille litt, mens andre hentet styrke gjennom hvile, meditasjon eller hva man selv ønsket. Som det sies på nettsidene deres, så handler det nå om å unngå utvisninger og kjempe knallhardt. Lagene har spilt så mye mot hverandre nå at de kjenner hverandre svært godt, det finnes ingen flere trumfkort å spille, det handler bare om kjemping.

Dette blir en jevn kamp, uten tvil. Men vi tror det skiller ett mål i favør Linköping etter 60 minutter. 1,65 på H er noe lavere enn vi hadde håpet, men vi har tro på Linköping og spiller H her i kombinasjon med H for over 2,5 mål i Bayern - United.

Kveldens spillforslag fra oss ser da slik ut. Vi satser 100 kroner til 3,14 i total odds. Fristen er klokken 18.55.

5. Linköpings HC - Frölunda HC 1,65 4,10 3,05
13. Bayern München - - over/under 2,5 mål 1,90 1,55

Total odds er 3,14

Klikk her for å levere vårt spillforslag.

Et annet lag vi tror vinner i dag er Häcken. Ellers synes vi 2,20 i odds på at Manchester United vinner kampen i München er interessant.

Nyttige lenker:
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere