RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oddstips: Haugesund vinner

Foto: Hommedal, Marit (Scanpix)
Sist oppdatert:
Et skadefritt hjemmelag skal doble vår innsats i kveld.

Haugesund fikk en fin debutt i årets Tippeliga med 0-0 borte mot Brann. De viste at det finnes kvaliteter i laget, og vi forventer at den stå-på-viljen og det gode keeperspillet vi fikk en smakebit av mot Brann, blir enda mer synlig på hjemmebane. Det mestscorende laget fra fjorårets Adeccoliga har skadefri tropp, og da er de vanskelig å slå på hjemmebane.

Strømsgodset feilet ikke i premieren og vant 2-0 hjemme over Kongsvinger. På bortebane har de aldri sanket spesielt mange poeng, og de vi levner Godset små sjanser til å få med seg noe fra Haugesund.

Les også dagens tippetips!

1,95 på hjemmelaget er litt høyere enn vi forventet. Er oddsen satt på bakgrunn av at hjemmelaget er nyopprykket mens bortelaget spilte i Tippeligaen i fjor? Forskjellen på disse lagene er nok ikke stor, og hjemmebanefordelen teller en god del. Vi setter 200 kroner på Haugesund til 1,95.

Kampen spilles som single, innsats 200 kroner, frist 17.55

56. Haugesund - Strømsgodset 1,95 3,10 3,20

Klikk her for å sette 200 kroner på Haugesund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere