Oddstips: Millwall går for opprykk

Foto: MIGUEL RIOPA

League Ones beste hjemmelag skal avgjøre på hjemmebane i dag.

18.05.10 09:54

Langoddsprogrammet i dag inneholder objekter fra VM i ishockey, svensk cup, norsk 3. divisjon og enkelte andre fotballkamper. Kun 10 objekter er satt odds på i skrivende stund, og heldigvis finner vi dagens spill blant disse. Følg med utover morgenen og formiddagen når oddsen settes på 3. divisjonskampene, her kan det komme godbiter.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Millwall - Huddersfield
Det ble Norwich og Leeds som tok de to direkte opprykksplassene i League One. Det ble ikke avgjort før i siste serierunde, men Millwall endte til slutt ett poeng bak Leeds, og må gjennom play-off for å eventuelt rykke opp. Første motstander er laget som endte som nummer 6, Huddersfield. Det spilles best av to kamper, dette er kamp nummer to. Det endte 0-0 i Huddersfield og Millwall har et godt utgangspunkt på hjemmebane i dag. Vinneren av dagens kamp møter Swindon i play-off finalen på Wembley.

Eksperttips: Vinn på trav i lunsjen!

Millwall stanset på 17-5-1 totalt på hjemmebane denne sesongen, målforskjellen ble 48-15. Dette er sterke tall. Ingen andre lag tok flere poeng eller hadde bedre målforskjell på hjemmebane i League One denne sesongen. Kun Gillingham, som overraskende nok rykket ned, slapp inn like få mål på hjemmebane. Av de fire lagene som har vært eller er involvert i play-off, er Millwall og Huddersfield de to mest typiske hjemmelagene. Huddersfield hadde 9-3-11 på bortebane totalt, og med 30-34 i målforskjell ble de topplaget med flest baklengsmål på bortebane.

Millwall vant sin hjemmekamp i seriespillet 3-1 denne sesongen. I 2008 vant de 2-1 i tilsvarende kamp. Siden nyttårsrunden har Millwall spilt 12 hjemmekamper og oppnådd 10-2-0 på disse. Huddersfield hadde 7-1-4 i sine bortekamper i samme periode, så de var klart best på bortebane i siste del av sesongen, men ikke bedre enn at de tapte for Southampton, Gillingham og Brentford mens det fortsatt gjaldt som mest.

OBS! Nå må du laste ned ny Norsk Tipping-klient
Alltid oppdatert:Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Kenny Jackett har ingen nye skader i Millwall-troppen. Shaun Batt og Danny Schofield kan være tilbake etter sine småskader i sesongavslutningen, Chris Hackett og Alan Dunne har vært ute en stund og heller ikke er med i dag. Huddersfield Towns høyreback Tom Clarke er ute med skade etter sist kamp.

Det er utsolgt for hjemmefansen på New Den Stadium i London og det betyr at drøyt 18.000 møter opp for å heie på hjemmelaget. Av de rundt 2.200 billettene bortelaget har fått tildelt er bare 1.300 solgt mandag kveld. Dette kan virke mindre viktig, men det er med på å gi et helhetlig bilde av kveldens kamp.

Markedet ligger på mellom 1,80 og 1,95 på H i øyeblikket, så Norsk Tippings odds på 1,75 er langt fra best, men heller ikke så dårlig at vi bruker noen flere ord på det. Vi spiller objektet som single, innsats 200 kroner. Spillefristen er klokken 20.40.

114. Millwall - Huddersfield 1,75 3,10 3,55

Klikk her for å spille dagens anbefaling fra Sportspill.

Når det kommer til kampene i 3. divisjon er Buvik, KIL/Hemne og Namsos lagene vi mener skal ha brukbare sjanser til seier, og vi håper på odds rundt 2,50 på Namsos, 1,75 på de to andre.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.