REAL MADRID - CHELSEA 3-2:

To seine reduseringer av Eden Hazard reddet litt av æren for et Chelsea-lag som slet mot Real Madrid lørdag.

Martin Ødegaard var en av mange innbyttere trener Zinedine Zidane valgte å sette inn i den andre omgangen. Den norske landslagjuvelen kom inn sammen med åtte(!) andre i det 64. spilleminuttet,

Da ledet den spanske storklubben allerede 3-0.

Kampen ble spilt i Ann Arbor i den amerikanske delstaten Michigan.

Real Madrid skjøt ut av startblokkene og så ut til å ha avgjort oppgjøret allerede før sidebyttet.

Overraskende nok var venstrebacken Marcelo mannen som scoret kampens to første mål. To ganger på sju minutter ordnet brasilianeren nettkjenninger etter å ha avansert framover i banen.

Det første målet var av det noe heldige slaget, ettersom skuddet til Marcelo skiftet retning før det passerte Chelsea-keeper Asmir Begovic. Den andre fulltrefferen kom etter flott veggspill mellom backen og Marco Asenio.

Mariano ordnet 3-0 etter 37 minutters spill med et kremmerhus av skudd fra snaue 25 meter. Tomålsscorer Marcelo var mannen som ga ballen til Mariano i forkant.

Mens Real Madrid så ut til å ha full kontroll på Antonio Contes mannskap lenge, var det tydelig at Chelsea tok over kontrollen etter hele ti bytter i Real Madrids lag.

Med Martin Ødegaard og en rekke andre unggutter på banen mistet hvittrøyene initiativet, og Chelsea fikk flere feil de kunne utnytte.

Etter Hazards to reduseringer fikk også nykommer Michy Batshuayi en stor sjanse til å sette 3-3.

Men kampen ebbet ut med en knepen seier til den spanske mesterligavinneren.