*Nettavisen* Sport.

Ødegaard på Ronaldos eksklusive liste

PÅ RONALDO-LISTE: Martin Ødegaard får skryt av lagkompisen. Foto: (Getty Images)

Nordmannen trekkes fram av superstjernen.

06.11.15 10:45

Superstjernen Cristiano Ronaldo er denne måneden aktuell med filmen Ronaldo og har i den anledning gitt litt flere intervjuer enn vanlig.

I møte med engelske BT Sport trekker Real Madrid-helten fram de unge spillerne i dagens fotball han mener er det mest lovende og spennende.

Intervjuet er gjengitt av Daily Mail fredag.

Der har han funnet plass til lagkompis Martin Ødegaard.

-Det er mange unge spillere med stort potensial, men jeg vil trekke fram Ødegaard i Real Madrid. Han er bare 16 år, men du kan se allerede nå at han er en veldig god spiller, forteller Ronaldo om sin norske kamerat.

Fem andre stjerner
Nordmannen er den yngste av de Ronaldo trekker fram.

Den tidligere Manchester United-spilleren nevner også Eden Hazard (Chelsea), Memphis Depay (Man Utd), Thibaut Courtois (Chelsea), Paul Pogba (Juventus) og Neymar (Barcelona) som andre favorittunggutter.

Ronaldo mener disse fem er spillere som har tatt fotballen med storm.

- Hazard er en god spiller, det samme er nummer 7 hos Manchester, Depay. Jeg liker også Pogba og så vil jeg trekke fram Neymar, sier han.

Enn så lenge er det imidlertid fortsatt Ronaldo som er den største stjernen i fotballverdenen, sammen med Barcelonas Lionel Messi.

De to profilene er også i år nominert til «Gullballen» - prisen som gis til årets beste fotballspiller av FIFA og magasinet France Football.

Ronaldo innrømmer at prisen betyr noe for ham.

- Jeg blir alltid skuffet om jeg taper denne kåringen. Det er helt normalt, jeg er ingen falsk person og kommer ikke til å skjule skuffelsen, sier han.

- Men det er jo ikke opp til meg hvem som vinner, det avgjøres ved avstemning. Jeg klager ikke, for jeg har vunnet prisen tre ganger før. Jeg hadde aldri trodd at jeg kunne vinne en slik pris, sier Ronaldo videre.

Skryter av Messi
Ronaldo skryter også av rivalen, Lionel Messi.

- Han er en utrolig spiller og han motivere meg til å yte enda mer, også. Men alle som kjenner meg vet at det er slik jeg er. Jeg ønsker å være proff og gjøre jobben min Jeg gir mitt beste, hver gang, sier stjernen.

30-åringens statistikk i Real Madrid taler for seg. På 314 kamper for storklubben har portugiseren scoret 326 ganger.

I løpet av karroeren har han vunnet prestisjetunge turneringer som Premier League, La Liga og Champions League.

Ronaldo har 123 landskamper for Portugal og har scoret 55 ganger.

Filmen Ronaldo slippes 9. november 2015.


Se en ny episode av Tippemagasinet:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=326mk6lGADSPjeZrN8itmHv4QHXK9wVBliUz96CVmE-i6QditACXzs_8P3CLCzM-JRnSbhjXwFgrFJVN4kgXJODKwOJ30PHb&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.