*Nettavisen* Sport.

Ødegaard-scoring for Castilla

SCORET: Martin Ødegaard. Foto: Denis Doyle (Getty Images)

Scoret etter sju minutter.

21.02.15 18:06

REAL MADRID CASTILLA - BARAKALDO 4-0:

Martin Ødegaard scoret sitt første mål for Real Madrid Castilla lørdag.

16-åringen brukte snaut sju minutter på å score i sin første hjemmekamp fra start. Ødegaards klubb møter Barakaldo i Segunda B-ligaen lørdag.

16-åringen ble spilt opp i feltet og fra litt skrå posisjon satte han ballen forbi keeper og sørget for 1-o til Real Madrids reservelag.

Det var Raul De Tomas som spilte fram til nordmannen. Da Castilla senere i kampen gikk opp til 2-0, var drammensgutten også involvert. Ødegaards innlegg ble halvklarert, før Guillermo Varela satte ballen i kassa.

Dette var nordmannens tredje opptreden for klubben. Han bel byttet ut i det 82. minutt etter å ha levert en meget positiv forestilling.

På tribunen satt både A-lagssjef Carlo Ancelotti og hans assistent paul Clement for å overvære kampen. Oppgjøret endte til slutt med 4-0.

Ødegaard har også vært på banen i møtene med Athletic Bilbao II og Amorebieta tidligere i vinter. Begge de kampene har endt uavgjort.

Det er legenden Zinedine Zidane som er trener i Real Madrid Castilla. Klubben kjemper i toppen av Segunda B - tredje nivå - denne sesongen.

Ødegaard ble hentet til Real Madrid fra Strømsgodset tidligere denne sesongen, etter å ha vært ønsket av en rekke storklubber i Europa.

Manchester United, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Bayern München og Barcelona var andre klubber som ønsket å hente 16-åringen.

Ødegaard fikk sitt store gjennombrudd i 2014 og debuterte både i Tippeligaen for Godset og på det norske landslaget i løpet av året.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.