Ødegaard taus om Real Madrid-interessen

- Jeg kan ikke kommentere interessen fra enkeltklubber og slike ting.

04.11.14 14:19
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=0Epl6-XnDJ716aUYsYf-cSOab0vj2kHfWK8WLZ3TFKgnst6VUKImMmx_Zga_UZ4Pxs1iudEKxM1HJkS2jkCKTAHsGqCu626Fv-DfxeV9nyhIxIah5pE7N2CKxGSk6r6NoJmPKa6pLo8&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Martin Ødegaard (15) ville ikke snakke om Real Madrid-interessen under tirsdagens trening med Strømsgodset.

- Situasjonen er uforandret. Jeg kan ikke kommentere interessen fra enkeltklubber og slike ting. Hvis jeg hadde gjort det, ville jeg ikke fått gjort annet. Det jeg kan si er at det er hyggelig og smigrende med interesse. Jeg skal spille ferdig sesongen, og så skal jeg besøke noen klubber. Jeg får tenke mer over dette da, sa Ødegaard.

En overbelastning gjorde at han selv ikke deltok på økta, en trening som ble avholdt bare en drøy time etter at han ble ut til Norges to kommende landskamper mot Estland (12. november) og Aserbajdsjan (16. november).

- Det er utrolig morsomt å bli tatt ut igjen. Det var det jeg hadde håpet på.

- Hva tenker du om kampene?

- Jeg er nok tatt ut fordi Per-Mathias Høgmo mener at jeg er god nok, og sånn sett stiller jeg nok likt med andre som er tatt ut, sa unggutten.

- Senere tirsdag kveld spiller Real Madrid mot Liverpool i mesterligaen. Hvem heier du på?

- Liverpool. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.