Ødegaard topper sportssidene i Europa

Martin Ødegaards overgang til Real Madrid har fått stor oppmerksomhet i Europa.

Martin Ødegaards overgang til Real Madrid har fått stor oppmerksomhet i Europa. Foto: (NTB Scanpix)

Dette skriver avisene om Real Madrid-overgangen.

22.01.15 12:04

MADRID (Nettavisen): Onsdag kveld ble det endelig klart at 16 år gamle Martin Ødegaard fra Norge forlater Strømsgodset til fordel for selveste Real Madrid.

Nyheten spredde seg raskt i fotballverden etter at begge klubbene bekreftet overgangen.

Topper sportssidene
Bilde av den norske unggutten toppet sportssidene til flere av Europas største aviser og mediehus kun minutter etter at overgangen var kjent.

Flere spanske aviser har denne uken vært overbevist om at Martin Ødegaard kom til å blir klar for Real Madrid, og onsdag kveld fikk de altså rett.

Men det er ikke bare i Spania det snakkes om Ødegaard-overgangen.

Den norske unggutten har vært koblet til Premier League-klubber som Liverpool, Manchester United, Manchester City og Arsenal. Noe som gjør at Ødegaard også stjeler overskrifter på balløya.

Dette skriver avisene
Dette er noe av hva avisene skriver om overgangen:

- Den norske angriperen Martin Ødegaard, som knapt har fylt 16 år, blir torsdag Real Madrid-spiller for de neste seks sesongene etter at "Los blancos" ble enige med Strømsgodset om en overgang, skriver spanske Marca.

Slik sportsidene til flere av Europas største aviser ut etter at Real Madrid bekreftet at de var blitt enige med Strømsgodset om en overgang for Martin Ødegaard.

- Martin Ødegaard avslår tilbud fra Liverpool, Barcelona og Bayern München for å spille for Real Madrid. Den spanske storklubben har vunnet kampen om signaturen til det 16 år gamle norske vidunderbarnet, skriver anerkjente The Telegraph.

- Los blancos har betalt tre millioner euro for den norske spilleren som trolig kommer til å signere en avtale for seks år, skriver spanske AS.

- Ødegaard er venstrebeint og spillestilen hans blir sammenlignet med Barcelonas Lionel Messis, forklarer BBC om unggutten.

Martin Ødegaard blir presentert som Real Madrid-spiller torsdag klokken 13:30. Nettavisen vil være til stede på pressekonferansen i Madrid.

HTML EMBED
(function(d, s, id) {var js,ijs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='//embed.scribblelive.com/widgets/embed.js';ijs.parentNode.insertBefore(js, ijs);}(document, 'script', 'scrbbl-js'));


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Martin Ødegaard

Mest lest på Sport

Annonsebilag