RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Også Bodø/Glimt kutter lønna

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX
Sist oppdatert:
Men må likevel redusere spillerstallen.

Bodø/Glimt er den hittil siste av flere tippeligaklubber som kutter lønninger.

Fredag kunne nordlendingenes direktør Bjørn Tore Hansen bekrefte at det var enighet blant alle ansatte i klubben om et lønnskutt på ti prosent.

- Det har vært en lang og tøff prosess, og vi er glade for endelig være i mål. Dette lønnskuttet utgjør en besparelse på ca. 1,2 millioner kroner for 2009. Dette viser at det er vilje blant de ansatte i klubben for å være med å bidra å komme seg ut av en vanskelig økonomisk situasjon, forteller Hansen til klubbens egne nettsider.

Kuttet på ti prosent gjelder både spillere og administrativt ansatte i klubben, men Hansen sier at kuttet kun er et av flere nødvendige skritt for å nå styrets krav om reduksjon i utgiftene.

Og direktøren utelukker ikke at spillere kan forsvinne fra klubben, på tross av lønnskuttet.

Snarere tvert imot:

- Vi vil fortløpende vurdere behovet for permitteringer og reduksjon i den administrative staben. Vi ser også for oss en reduksjon i spillerstallen for sesongen 2010. Dette er viktige elementer i prosessen med å redde klubben, forteller Hansen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere