*Nettavisen* Sport.

Ogunjimi og Ødegaard senket Start

Marvin Ogunjimi scoret to mål da Strømsgodset slo Start 3-2 i eliteserien fredag. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Strømsgodset kom under 0-1 for Start etter bare fire minutter. Takket være Martin Ødegaard og Marvin Ogunjimi ble eliteseriekampen snudd til 3-2-seier fredag.

15.08.14 21:09

Bismark Acosta sendte Start i føringen på eget gress med en heading på bakre stolpe etter et hjørnespark. Scoringen kom før Strømsgodset hadde rukket å våkne.

Våknet gjorde drammenserne. Før pause hadde gjestene vendt kampen til 2-1. På det punktet hadde Strømsgodset god kontroll på det som skjedde på kunstgresset i sør.

Fakta

Start – Strømsgodset 2-3 (1-2)


Det så ut til at punktumet var satt da 3-1-scoringen var et faktum etter 68 minutter. Ogunjimi scoret sitt annet mål for dagen, samtidig som Ødegaard noterte seg for sin tredje assist.

Mot slutten av kampen skapte Start likevel spenning, da Ernest Asante reduserte til 2-3 i det 88. minutt. Det innledet noen minutter med intens neglebiting fra dem som hadde tatt turen fra Drammen. Likevel ble det ikke flere mål for sørlendingene.

Talentet Ødegaard hadde servert Bismark Boateng på 1-1-målet etter 23 minutter. Nest sist var også unggutten da Ogunjimi la på til 2-1 for gjestene sju minutter før pause.

Den belgiske angrepsspilleren kom til Strømsgodset fra Mallorca denne sommeren. Han har allerede vist seg fram som en notorisk målscorer og har satt storscoreren Peter Kovacs ut av laget.

Det var nettopp Kovacs som kom inn for Ogunjimi med tolv minutter igjen å spille i Kristiansand. Også Ødegaard ble byttet ut mot slutten av oppgjøret.


Klikk på bildet for å forstørre.

Trener David Nielsen jubler med benken for1-3 til Strømsgodset under eliteseriekampen mellom Start og Strømsgodset på Sparebanken Sør arena. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.