RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Ohi» på vei til Stabæk


Ohi Omoijuanfo er etter alt å dømme på vei til Stabæk. 21-åringen har hatt en solid 2015-sesong i 1. divisjonsklubben Jerv.
Ohi Omoijuanfo er etter alt å dømme på vei til Stabæk. 21-åringen har hatt en solid 2015-sesong i 1. divisjonsklubben Jerv. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
Ohi Omoijuanfo er etter alt å dømme på vei til Stabæk. 21-åringen har hatt en solid 2015-sesong i 1. divisjonsklubben Jerv.

– Som fotballspiller ønsker man jo hele tiden å spille på høyest mulig nivå, men rykker vi opp er det en annen sak. Men jeg har fått et tilbud fra Stabæk, og jeg føler det er det riktige steget å ta, sier Ohi til Grimstad Adressetidende tirsdag.

Med sine 15 mål er den tidligere Lillestrøm-spilleren toppscorer for Grimstad-laget denne sesongen. Lørdag møter gultrøyene Hødd i første kvalifiseringskamp til eliteserien.

– Det at Ohi kanskje forsvinner betyr ikke annet enn at han må erstattes. Han har gjort en strålende jobb for Jerv i år, sier Jerv-trener Steinar Pedersen til Grimstad Adressetidende. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere