Ohr feiret med luftgitar

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Scoret da Godset slo Odd.

24.02.09 08:20

STRØMSGODSET - ODD 2-0:

Forrige sesong viste Strømsgodset at de kunne både slå og tape for hvem som helst i Tippeligaen. Blant annet så vant de 3-2 på hjemmebane mot Rosenborg, mens de faktisk ble slått av HamKam på samme arena.

Derfor er stabilitet et nøkkelord for Ronny Deilas gutter i år. Om klubben skal ta et skritt videre, og holde god avstand til nedrykksstriden, er laget fra Drammen helt nødt til å levere på et jevnere nivå, spesielt borte.

Feiret med luftgitar
I mandagens treningskamp mot Odd Grenland var de i hvert fall det beste laget. I det som egentlig ble en småtrist, og kjedelig oppvisningen, avgjorde Godset mot slutten.

Joel Riddez slo inn fra kanten, og inne i feltet ventet Stian Ohr. Vingen stanget ballen enkelt inn i nettet bak Arni Gautur Arason, og feiret med å dra ei låt på luftgitar.

- Feiringen var avtalt på forhånd. Jeg skulle spille gitar, og Joel Riddez trommer. Buksedragingen blir for sterk kost i treningskamper, sa Ohr til TV 2 Sporten.

Helt på tampen satte Marcus Pedersen spikeren i Odd-kista. Komlan Amewou vendte bort Simen Brenne, og spilte igjennom til Pedersen. Den unge spissen avsluttet i mål.

- Er veldig fornøyd
Godset-trener Ronny Deila var svært fornøyd med nok en god oppvisning.

- Jeg er veldig fornøyd med måten vi spille, og vi vinner fortjent. Etter en jevn første omgang, kommer vi mer og mer inn i kampen, og til slutt så får vi sjansene, sa Deila.

- Målet denne sesongen er først og fremst å ta 35 poeng, og redde plassen, men som du ser så er det helt klart et stort potensial i dette laget, konstaterte treneren.

Strømsgodset serieåpner hjemme på Marienlyst mot Start 15. mars, mens Odd Grenland åpner sesongen borte på Viking Stadion mot Viking på samme dag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.