RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Ojo sendte Brann til himmels

Sist oppdatert:
Ble matchvinner da bergenserne inntok tredjeplassen i Tippeligaen.

BRANN - HAUGESUND 1-0: Brann kunne med seier mot Haugesund ta et langt steg inn i medaljestriden fredag kveld.

Bergenserne måtte klare seg uten Carl-Erik Torp og Rodolph Austin, som begge måtte sone karantene i kveldens kamp, etter at de pådro seg kort mot Molde sist runde.

Og det var Haugesund som åpnet best.

Stor Djurdjic-sjanse
Allerede etter ett minutt kom Nikola Djurdjic alene gjennom med Leciejewski, men Brann-keeperen vartet opp med en glimrende redning.

Etter ti minutter var det hjemmelagets tur til å nærme seg.

Bentley fosset oppover venstresiden, og skjøt et innlegg hardt langs bakken inn foran mål. Der kom Erik Mjelde skliende, men var akkurat for sent ute til å sette ballen i mål.

Straffe?
Etter 20 minutter ropte bortelaget på straffe.

Alexander Søderlund lurte seg forbi Korcsmar, og kom alene med keeper. Han skulle til å skyte da Sævarsson løp inn i kroppen hans, og Haugesund-spilleren gikk i bakken. Til bortelagets frustrasjon vinket Espen Berntsen spillet videre. Der burde dommeren ha dømt straffespark til Haugesund.

Brann tok over mer av spillet etter hvert, og skapte store sjanser ved Erik Mjelde og Bjørnar Holmvik, uten å klare å omsette de til scoringer.

Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

Haugesund slapp rødt kort
Også etter pause skulle dommer Espen Berntsen havne i fokus.

Guastavino slo en nydelig stikker gjennom til Kim Ojo, som pluselig var alene med Haugesund-keeper Per Morten Kristiansen. Ojo nådde ikke ballen, ble meid ned av Kristiansen og alle forventet rødt kort og frispark til Brann. Dommeren var uenig, og lot spillet gå videre.

Ojo ble matchvinner
Kampen vippet frem og tilbake lenge, før Brann fikk frispark i det 82. minutt.

Diego Guastavino hamret frisparket inn i boksen, og Kim Ojo steg til værs. Han gjorde som han har gjort mange ganger før, og headet ballen kontant i nettet. Dermed var 1-0 til Brann et faktum.

Haugesund klarte aldri å slå tilbake, og kampen endte dermed med Brann-seier. Bergenserne er nå på tredjeplass på tabellen.

PS: Nettavisen kommer tilbake med reaksjoner og intervjuer fra Brann Stadion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere