RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

OL-helt vraker Bush

Sist oppdatert:
Sveriges eneste OL-vinner er ikke interessert i å møte den amerikanske presidenten.

Pia Sundhage (48) dro hjem til Sverige denne uka, utrolig nok som Sveriges eneste OL-vinner. Den tidligere landslagsstjernen, med 146 landskamper for Sverige bak seg, ledet sist uke USA fram til olympisk gull i Beijing. Det er vanlig at amerikanske idrettshelter får møte presidenten, men noen feiring med George Bush i Det hvite hus frister ikke svensken.

- Man får gjøre hva man vil. Alle spillerne drar dit, men det gjør ikke jeg, sier den amerikanske landslagstreneren til bt.se.

I stedet skal hun nyte to uker med ferie i fedrelandet, hvor hun må ta stilling til sin videre karriere. Sundhage hadde bare vært landslagstrener i ni måneder før hun tok USA til OL-gull. Nå vurderer hun en forlengelse.

- Det handler egentlig mest om hvordan jeg skal jobbe. Det skjer mye i USA nå, og jeg vil forandre spillet. Det er lettere hvis man får to-tre år på seg, i stedet for ni måneder, sier Sundhage til nettstedet.

Gå til sportsforsiden

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Fotballgal? Prøv det norske spillet Managerleague

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere