RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Olsen aktuell for HSV

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)
Hadde Danmark tapt for Norge ville Morten Olsen trolig trukket seg som landslagstrener.

Oslo (ANB): Den danske landslagssjefen har gitt beskjed om at han gir seg etter EM-sluttspillet i Polen og Ukraina neste sommer. Skulle danskene mislykkes i å kvalifisere seg, kan 61-åringen komme til å fratre enda tidligere.

Og flere klubber skal angivelig ha den tidligere Ajax-treneren på blokka. Mandag skrev den danske storavisen Ekstrabladet at Olsen så sent som for et par uker siden hadde samtaler om sin fotballframtid med én bestemt klubb.

Klubben det angivelig dreier seg om er tyske Hamburger SV.

Solbakken nevnt
Det er for lengst klart at HSV-trener Armin Veh gir seg etter årets sesong, og tyskerne har selvfølgelig begynt å finsikte mulige etterfølgere.

Ståle Solbakken er tidligere nevnt som en mulig kandidat. Nå har også Morten Olsens navn kommet på banen. Det siste er ikke så overraskende.

Hamburg er nemlig i ferd med å få dansk sportsdirektør. Frank Arnesen er ansatt i jobben, men forlater ikke Chelsea til fordel for Tyskland før 1. juli.

Ifølge Ekstra Bladet var det likevel Arnesen som nylig hadde samtaler med Morten Olsen om Hamburg-jobben. De to danske fotballprofilene skal ha møttes i Dubai i all hemmelighet. Der kunne duoen snakke uforstyrret, uten å bli observert av journalister.

Avisen skriver at med dansk tap mot Norge på lørdag, så hadde Morten Olsens tid som dansk landslagssjef muligens allerede vært over.

Bekreftet interesse
Morten Olsen har vært sparsom med opplysningene om sin egen fotballframtid, men har ikke lagt skjul på at det frister å være klubbtrener. I forrige uke bekreftet han i tillegg overfor den danske storavisen Politiken at én aktuell klubb skal ha meldt sin interesse.

- Det har kommet en forespørsel fra en klubb som jeg kunne tenke meg å jobbe i, sa 61-åringen.

Mye tyder på at HSV er den klubben.

Spørsmålet er når tyskerne må ha sin nye sjef på plass. Skulle Danmark komme til EM, vil ikke Olsen være disponibel før høsten 2012.

Mislykkes derimot danskene i kvalifiseringen, kan Olsen være disponibel allerede på senhøsten i år. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere