Omar reddet Olympiakos

Omar Elabdellaoui stoppet Carlos Tevez.

23.10.14 06:23
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=cCuL6gA_Aspd-itxF9OTnwy6zv1Ps9PNoUB9uwOhXpaqExIu9L_B89-K7e5EL6dfbs1zaJTgkMi90szVOPwgl5p2_PpdIVapS7br0prXdtPvG0HWzKVSBqQHsrlcouGPfwGy8SQfwuI&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

OLYMPIAKOS - JUVENTUS 1-0:

Omar Elabdellaoui reddet på streken da Carlos Tevez holdt på å gi Juventus ledelsen i onsdagens mesterligakamp. Til slutt kunne Olympiakos juble for seier.

Den norske landslagsbacken spilte hele kampen da Olympiakos tok sin annen storskalp på hjemmebane i gruppespillet. I åpningsrunden ble Atlético Madrid slått 3-2, og det greske laget ligger meget godt an i jakten på plass i cupspillet.

Pajtim Kasami ble matchvinner i det 35. minutt. Sveitseren scoret etter flott forarbeid av argentinske Alejandro Dominguez.

- Det var en fantastisk kveld, og jeg takker spillerne for deres fremragende prestasjon. Vi er virkelig et lag, og vi er ganske nær å kunne feire avansement, sa trener Michel.

- Vi jobbet virkelig hardt for de tre poengene. Dette gir oss selvtillit foran de gjenstående kampene, sa Kasami.

GOD: Omar Elabdellaoui var god da Olympiakos vant mot Juventus. Foto: Alkis Konstantinidis (Reuters)


Juventus hadde den største sjansen i første omgang da Tevez kom til avslutning på et hjørnespark fra Andrea Pirlo i det 12. minutt. Ballen gikk forbi keeper, men på linjen sto Elabdellaoui og avverget scoring.

Tevez hadde ballen i nettet senere i omgangen, men han ble vinket av for offside.

I annen omgang skapte Juventus tre store sjanser til å utligne, men Olympiakos-keeper Roberto avverget hver gang. Han reddet alene med Alvaro Morata og Tevez, og deretter slo han et skudd fra Morata i stolpen og ut.

Olympiakos og Atlético Madrid har begge seks poeng halvveis i gruppespillet, mens Juventus og Malmö har tre hver. Alle seks kamper så langt i gruppe A har endt med hjemmeseier. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag