*Nettavisen* Sport.

Omkamp til liten nytte

Foto: Magne Ek/SCANPIX

Alta og Nybergsund delte poengene - igjen.

08.09.10 21:23

ALTA - NYBERGSUND 1-1:

Det var etter at oppgjøret mellom Alta og Nybergsund endte 3-3 tidligere i år, at førstnevnte leverte inn protest. Bakgrunnen for protesten var at Nybergsund satte inn utligningen til 3-3 i kampen, mens Alta-spillerne fortsatt jublet. Saken ble behandlet av Norges Fotballforbund, og Alta fikk medhold i sin protest.

Onsdag kveld gikk omkampen i Finnmarkshallen.

Lang Nybergsund-resie
Men det spørs om det hele bare resulterte i en unødvendig ekstra lang tur for gutta fra Nybergsund. For nok en gang endte det med poengdeling. Denne gangen ble resultatet 1-1.

Bortelaget tok ledelsen allerede etter seks minutter ved Remond Macougne Mendy. Alta-forsvaret sov, og senegaleseren dro seg fri og så sitt snitt til å dunke ballen inn i lengste hjørne.

Vertenes utligning kom helt på tampen av første omgang. Martin Overvik passerte et par spillere før han la inn til Petter Larsen. Alta-spilleren satte ballen greit forbi Zoran Mijanovic.

LES OGSÅ: Alta får omkamp

Sogndal topper
Resultatet betyr at lagene fortsatt er nabo på tabellen. Alta ligger som nummer ni med sine 25 poeng, mens Nybergsund ligger på plassen over, fire poeng foran nordlendingene.

Det er Sogndal som topper 1. divisjon med 39 poeng etter 19 spilte kamper. På andreplass følger Fredrikstad, mens Ranheim, Sarpsborg og Strømmen ligger på kvalifiseringsplass.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.