Gå til sidens hovedinnhold

Omsvermet Owen

Salgsbrosjyren ser ut til å ha hjulpet Michael Owen.

Han bekrefter overfor Sky Sports at det er stor interesse for hans signatur både i England og resten av Europa.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Det som foreløpig er helt sikkert, er at han ikke blir med Newcastle til Championship. Samtidig vil han nok også være forsiktig med å prøve seg på kontinentet igjen, etter den tunge 2004-sesongen i Real Madrid.

Foretrekker Premier League
- Det gjenstår å se hvor jeg drar. Det er mange klubber som er interessert i meg, men vi får se hvor det er, om det er hjemme (England) eller utenlands.

Det har vært en del interesse fra utlandet, og en stor del hjemmefra, men det er i Premier League jeg føler meg hjemme. Jeg spilte et år i Spania, og trivdes godt i Real Madrid, men der gikk opp for meg at jeg foretrekker Premier League. Hvis det er en god engelsk klubb, vil jeg foretrekke det, men jeg må se det i lys fra den store interessen fra utlandet.

29-åringen har fremdeles kontrakt med Newcastle i noen uker til, men kommer ikke til å skrive ny kontrakt. Han tror heller ikke han vil bli tilbudt noe.

Hull er den hittil eneste av de interesserte klubbene som har gjort interessen offentlig.

- Jeg har ikke blitt gjort oppmerksom på det, det var noe nytt – men så har jeg også blitt lenket til omtrent hvert eneste lag de siste ukene, sier han.

- Ikke drept noen
Owen innrømmer også at det har vært hardt å lese all kritikken han har fått i pressen det siste året.

- Mye har blitt sagt og skrevet om meg de siste ukene, og det var ikke mange fine ting, men sånn er livet. Jeg er mer tykkhudet enn 99,9 prosent av befolkningen. Jeg ble vant til det, for folk avskrev meg et halvt år etter at jeg scoret i VM som 18-åring. Så scoret jeg hat trick i Tyskland og vant trofeer med Liverpool, og så avskriver de en igjen.

Owen mener at det er alltid noen som er ute etter å kritisere, uansett hva en gjør.

- Ja, jeg hadde foretrukket at folk sa hyggelige ting om meg. Jeg har da ikke akkurat drept noen, men du får mer kritikk som fotballspiller og man må være tykkhudet.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget