*Nettavisen* Sport.

Ondagens Premier League-rykter

ETTERTRAKTET: Juan Cuadrado, her i duell med Juventus' Arturo Vidal, er ønsket av både Liverpool og Manchester United. Foto: Stefano Rellandini (Reuters)

Liverpool inn i kampen om Serie A-stjerne.

Manchester United er desperat etter å forsterke stallen før neste sesong og vil tilby Toni Kroos 260.000 pund i uka for å lokke midtbanemannen vekk fra Bayern München.
(The Guardian)

José Mourinho føler seg trygg på at Chelsea er i ferd med å sikre seg Diego Costa fra Atletico Madrid for 50 millioner pund. Atletico-trener Diego Simeone sier han ikke vil stå i veien for en eventuell overgang for spissen.
(Daily Mirror)

Manchester United håper å sikre seg Luke Shaw allerede før VM og er villig til å legge 30 millioner pund på bordet. Den 18 år gamle Southampton-backen skal også være ønsket av Chelsea.
(Daily Telegraph)

Hull-trener Steve Bruce er svært godt fornøyd med det Jake Livermore har prestert på utlån fra Tottenham. Nå vil han sikre seg 24-åringen på permanent basis, men får konkurranse av West Ham og Stoke.
(Daily Mirror)

Javi Garcias agent avviser at City-spilleren er aktuell for Inter kommende sesong, ettersom han ikke har hørt noe fra den italienske klubben. Flere engelske klubber skal imidlertid ha tatt kontakt.
(Calciomercato)

Newcastle ønsker seg Siem de Jong som erstatter for Yohan Cabaye. Sistnevnte ble solgt til Paris Saint-Germain i vinter. Siem de Jong er broren til Luuk de Jong, som for øyeblikket er på lån i Newcastle.
(Daily Mail)

Manchester United har lenge blitt koblet til Fiorentinas Juan Cuadrado, men nå har Liverpool kastet seg inn i kampen om kantspilleren. Prislappen på colombianeren ligger på rundt 20 millioner pund.
(Daily Star)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.