RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Overgangsvinduet er åpent. Her er ryktebørsen fra engelske aviser onsdag.

Det er ikke småtteri av rykter som presenteres for britiske avislesere onsdag. Her er et utvalg av de mest interessante ryktene - så blir det opp til dere lesere å bedømme hvilke som er troverdige og ikke.

Juande Ramos vil sparke ut ikke mindre enn åtte spillere i Tottenham, melder The Sun. Les mer her!

Newcastle er interessert i Arsenals lite brukte midtbanespiller Lassana Diarra. Det er også Tottenham, Everton og Blackburn. Arsenal krever visstnok seks millioner pund for den 22 år gamle franskmannen.

Hvis Newcastle får napp i Diarra, kan det medføre at Emre blir solgt til Bayern München, Monaco eller Galatasaray. Shola Ameobi kan også være på vei ut av portene på St. James' Park - Middlesbrough skal være interessert.

Mer Newcastle: Sam Allardyce har lagt inn et bud på 2,5 millioner pund for den brasilianske forsvarsspilleren Pedro Geromel.

Vi er ikke ferdig med Newcastle ennå. Både Manchester City og Aston Villa skal ha rettet formelle henvendelser til Allardyce angående spissen Obafemi Martins. Med ryktet om at Newcastle er interessert i Boltons kaptein Kevin Nolan avslutter vi dagens Tyneside-dose.

Rangers-backen Alan Hutton har takket nei til en nytt og forbedret tilbud fra Tottenham.

Liverpool er i ferd med å låne ut Momo Sissoko til Juventus (Nytt utlån? Klarer de ikke å selge spillere?). Juventus vil i så fall få en opsjon på å kjøpe midtbanespilleren for ti millioner pund til sommeren.

Rafael Benitez ønsker å kjøpe Villarreals kreative midtbanespiller Matias Fernandez til Liverpool. Fulham har på sin side mistet interessen for Harry Kewell fordi Liverpool-vingens lønnskrav er for høyt.

Boltons manager Gary Megson håper å beholde Nicolas Anelka, som kan bli solgt til Chelsea denne uka. Megson er i likhet med Paul Jewell i Derby interessert i Glenn Whelan, som patruljerer midtbanen for Sheffield Wednesday.

Derby kan komme til å legge inn et bud på spissen Eddie Johnson, som spiller for Kansas City Wizards i Major League Soccer.

Manchester United selger Ryan Shawcross til Stoke for én million pund.

På City of Manchester Stadium skjer det sannsynligvis mye denne måneden. Birmingham håper å kjøpe spissen Georgios Samaras fra City før helgen. City vil gjerne kjøpe Afonso Alves fra Heerenveen, som er verdsatt til 15 millioner pund. Middlesbrough er visstnok villige til å gi City kamp om brasilianerens signatur.

City er allerede i samtaler med Marseille om spissen Mamadou Niang og midtbanespilleren Samir Nasri. Manager Sven-Göran Eriksson håper også å sluttføre kontraktsforhandlingene med den irakiske midtbanespilleren Nashat Akram.

En tur ned til London viser at West Ham også har mange følere ute. John Carews gamle spisskollega i Lyon - brasilianeren Fred - kan komme til å følge etter nordmannen til Premier League. West Ham forbereder også bud på Readings Nicky Shorey, Portsmouths David Nugent og Boltons El-Hadji Diouf. Den unge argentinske spissen Nicholas Mazzola vurderes også som et alternativ.

Middlesbrough vil tilby Stewart Downing og Adam Johnson i bytte for Tottenhams Jermain Defoe.

Diverse småplukk til slutt:

  • Reading vil øke lønna til Stephen Hunt i et forsøk på å beholde ham.
  • Wigan vil kjøpe Ecuador-spissen Carlos Tenorio.
  • Coventry og Sheffield United kriger om å kjøpe John Viafara fra Southampton.
  • Portsmouth vil låne George Boateng fra Middlesbrough.

Kilder: BBC, The Sun, Daily Mirror, Telegraph, Guardian, Daily Star, Independent, Daily Mail.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere