Onsdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Manchester City mislyktes med to store fremstøt i siste time. Sjekk de siste ryktene her.

04.02.09 10:27

Det er et halvt år til neste overgangsvindu åpner, og onsdagens ryktebørs handler derfor mest om det som kunne skjedd i januar.

Manchester City hentet Wayne Bridge, Craig Bellamy, Nigel de Jong og Shay Given i januar, men mislyktes med å hente de virkelige store stjernene. Deriblant Kaka.

I noe som lukter av desperasjon skal de derfor ha forsøkt seg på to andre spisser rett før overgangsvinduet stengte. Daily Mail hevder at de fikk nei på et forsøk på å hente Arsenals Nicklas Bendtner – og også Bayern Münchens Lukas Podolski. Sistnevnte er klar for Köln fra sommeren av, men City ønsket ham på lån fra Bayern München fram til sommeren.

José Mourinho var også på spissjakt. Portugiseren sendte Ricardo Quaresma på lån ut sesongen til Chelsea, men Daily Mirror hevder at han egentlig forsøkte å få Didier Drogba motsatt vei. Uten at han lyktes.

John Arne Riises lagkamerat i Roma, Christian Panucci, skal også ha vært nær en overgang fra Serie A til Premier League, men Hull-manager Phil Brown hevder at agenter ødela overgangen. Brown forsøke forresten først å hente Riise, og ingen skal ta fra ham det som ikke kan omtales som annet enn ambisiøse forsøk.

Everton, som lyktes i sin spissjakt da de leide Jo fra Manchester City, forsøkte seg på Portsmouths kantspiller, Glen Little, men mislyktes ifølge Daily Mail.

En annen spiss som fort kan bli ledig på markedet er Manchester Uniteds Carlos Tévez. Serielederne skal ikke ha benyttet seg av opsjonen sin på å hente ham, skriver Daily Star. Kanskje ikke så overraskende at Alex Ferguson beholder de 30 millionene pund i lomma, når han har Wayne Rooney og Dimitar Berbatov skal klare førstevalg på topp.

(Kilder: BBC, Guardian, The Times, The Sun, Daily Mirror, Daily Star, Daily Mail)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag