*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Guus Hiddink blir styrtrik på fire måneder i Chelsea.

11.02.09 11:13

Flere engelske aviser skriver onsdag at Guus Hiddink vil kunne tjene opptil 2,5 millioner pund for fire måneder som midlertidig manager i Chelsea. Det tilsvarer en månedslønn på cirka seks millioner norske kroner.

Er det noen som tror at han takker nei?

Daily Express mener at han faktisk kan innkassere så mye som fire millioner pund, i så fall nesten ti millioner norske kroner i måneden. Uansett hvilket tall som stemmer, tyder det meste på at nederlenderen trener både Chelsea og Russland fram til sommeren.

Etter sesongen vil klubbeier Roman Abramovitsj finne en permanent løsning, og mye tyder på at dette blir AC Milans nåværende trener Carlo Ancelotti. Flere aviser skriver at Slaven Bilic skal være andrevalget. Han har gjort en imponerende jobb som landslagstrener for Kroatia.

The Independent skrev tirsdag at flere spillere møtte Abramovitsj for å fortelle om sin misnøye med Luiz Felipe Scolari, som altså fikk sparken mandag. Onsdag opplyser Daily Star at disse spillerne var Petr Cech, Michael Ballack og Didier Drogba.

Scolari var to ganger nær ved å slutte selv, etter uavgjortkampen mot Southend i FA-cupen og 0-3-tapet for Manchester United, forteller Daily Express.

Portsmouth er også på managerjakt. The Times forteller at klubbledelsen vil vente til etter onsdagens landskamper med å gå videre i prosessen, ettersom førstevalget - Sven-Göran Eriksson - muligens får sparken dersom Mexico taper for USA i Ole-Kristian Tollefsen-land (Columbus, Ohio, USA, for de uinnvidde).

Dersom Eriksson ikke får sparken, vil Pompey trolig snu seg mot Avram Grant. Det hevder i alle fall Daily Star. The Guardian forteller at Alan Curbishley er interessert i jobben, men at han ved å ta den vil risikere millioner av pund. Curbishley er nemlig midt i en feide med gamleklubben West Ham om en større kompensasjon fra londonklubben.

Daniel Sturridge er et navn vi har nevnt flere ganger i denne spalten. Manchester City frykter ifølge Daily Mirror at den unge og talentfulle angriperen vil gå tapt til sommeren, på grunn av 19-åringens skyhøye lønnskrav. City har for øvrig fjernet den tidligere eieren Thaksin Shinawatra fra posisjonen som ærespresident.

Manchester City kommer også til å kutte prisene på sesongbillettene fra og med neste sesong. Det vil i så fall være første gang i klubbens historie. Hvis flere klubber følger etter, og alle i tillegg reduserer prisene på supportereffekter, kan man kanskje bli kvitt denne følelsen av at man blir svindlet hver gang man punger ut for å vise sin støtte til favorittlaget.

Ellers forteller onsdagens engelske aviser at Fabio Capello vil la Aston Villas James Milner få sin landslagsdebut når England møter Spania i Sevilla.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.