Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Paul Ellis/AFP

Ny lagkamerat for John Carew i Aston Villa?

15.04.09 13:38

Martin ONeill ønsker seg det belgiske stjerneskuddet Steven Defour. Old rumour made new! Til Daily Star sier iren nå at han ikke vil betale overpris for Standard Liege-spilleren. 15 millioner pund, forventer belgierne seg.

Birmingham vil snappe opp Jamie Ashdown fra Pompey. Ashdown vil foreløpig ikke forlenge sin avtale på Fratton Park. (Daily Mirror)

Gareth Southgate vurderer å hente målmaskinen Jason Scotland til Riverside. Swansea-spissen har dunket inn 24 mål denne sesongen. (Daily Mirror)

Hull leder an i kampen om signaturen til Colin Kazim-Richards. 22-åringen er tyrkisk landslagsspiller i Fenerbache, men er født i England. (Daily Mirror)

Shay Given har fremdeles sterke følelser for Newcastle. Den nye City-keeperen følger bekymret med på nedrykksstriden og lurer nå på om Alan Shearer ble hentet inn som vikarmanager for sent. (The Sun)

«Siste» nytt om Harry Redknapp: Tottenham ønsker seg Kenwyne Jones. Old rumour made new! (Daily Mirror)

Liverpool følger Mauro Zarates storspill for Lazio. Argentineren laget nok et drømmemål i byderbyet mot Roma. I England gikk det imidlertid ikke like greit for kantspilleren. Oppholdet i Birmingham for noen år tilbake var rene marerittet. Zarate eies av Qatar-basert Al Sadd er for tiden på utlån i Serie A-klubben. (The Sun)

Ifølge eatsleepsports.com monitorerer også Manchester City og Inter situasjonen rundt Zarate kontinuerlig.

Til slutt: Selskapet Hicks Sports Group er i ferd med å bli slått konkurs grunnet en samlet gjeld på 525 millioner dollar. Eier? Tom Hicks. Som også eier? Deler av Liverpool FC. (Daily Telegraph)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.