*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: (AP/Scanpix)

Cesc Fabregas har sagt hundre ganger at han blir i Arsenal, men tror du ryktene avtar?

01.07.09 12:46

Barcelona vil nå prioritere Arsenals Cesc Fabregas etter å ha fanget at Franck Ribery heller vil til Real Madrid. (Daily Star)

En avtale mellom Chelsea og Inter om Deco og Carvalho har strandet. Chelsea vil ha 120 millioner kroner for duoen mens Inter ikke vil gi mer enn 60 millioner. (La Gazetta dello Sport)

Samuel Eto’o har trolig ikke nok penger på bok. I går nevnte vi at han skulle ha fallskjerm, syk sign on fee og topplønn. Nå setter han City-overgangen på spill, fordi han har bestemt at han skal ha en del av overgangssummen. (Daily Star)

Blackburn-manager Sam Allardyce vil gi den frigitte Everton-vingen Andy van der Meyde en sjanse til å bygge opp karrieren sin igjen på Ewood Park. (The Sun)

Real Madrid vil vente med å prøve seg på Xabi Alonso, for å spare penger. Han har nemlig en videresalgsklausul med sin tidligere klubb Real Sociedad. Den løper ut i juli en gang. (Daily Mail)

Etter å ha brukt tid og krefter på å skaffe seg Felipe Melo, vil Arsenal nå kjempe mot Tottenham i jakten på Marseille-midtbanespiller Loik Cana. (Daily Express)

Etter å ha sikret seg Wigans Antonio Valencia, kan Manchester United nå prøve seg på Toulouse-spissen Andre-Pierre Gignac for 110 millioner. (The Star)

Eller så blir det Lyons Karim Benzema. Lagkompisen hans, Miralem Pjanic, hevder at en 380 millioner kroners avtale snart er i havn. (The Times)

Carlo Ancelottis første nysigneringer vil være CSKA Moskvas Yuri Zhirkov, Manchester Citys Daniel Sturridge og Middlesbrough-keeper Ross Turnbull. (Daily Telegraph)

Michael Owen sjekker kontraktsforslag fra Aston Villa og Everton siden hans kontrakt med Newcastle går ut i dag. (The Independent)

Den brasilianske spissen Jo vil returnere til Everton på lån neste sesong, siden City-sjef Mark Hughes ikke kan love han plass på førstelaget. (The Sun)

Aston Villa følger nøye med på Arsenals Philippe Senderos og Sylvain Distin fra Portsmouth. I tillegg har de et godt øye til David Wheater i Middlesbrough. (Daily Mail)

Tottenham prøver seg i Russland igjen. Denne gangen er det den sveitsiske keeperen Eldin Jakupovic som spiller for Lokomotiv Moskva. (The Times)

Celtic og Hull krangler om å få WBAs Marc-Antoine Fortune (Daily Record)

Roy Keane og Ipswich prøver seg på Manchester United-vingen Lee Martin (Daily Mirror)

Bolton er klar for en dobbeltavtale. De tilbyr kontrakt til Sean Davis som kan komme gratis etter å ha avslått det siste tilbudet om ny kontrakt fra Portsmouth. Samtidig kan Swanseas Ferrie Bodde komme for 25 millioner. (The Sun)

Blackburn-spissen Benni McCarthy er bekymret for at en mangel på førstelagskamper gjør han uaktuell for neste års VM, og kan dermed dra til Spania og Celta Vigo. (Daily Mirror)

Manchester Uniteds Nemanja Vidic sier han vil bli, selv om han har fått forespørsler fra Milan, Barcelona og Real Madrid. Det liker neppe konen hans, som i motsetning til Vidic ikke liker seg i Manchester. (The Sun)

Fabio Capello har bedt sine speidere om å følge nøye med på Sylvan Ebanks-Blake for å undersøke om Wolverhampton-spissen er klar til å ta steget opp til internasjonal fotball. (The Sun)

Og helt til slutt. Treffende nok, med alt dramaet som i Manchester City, skal de ha hyret Endemol, firmaet bak realityserien Big Brother, for å utvikle City som globalt merkevare. (The Guardian)

Kilde:BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.