RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Shamil Zhumatov/REUTERS
Både Chelsea og City er skikkelige stabeiser, og vil ikke opp Ribery og John Terry.

Det at Real Madrid allerede har brukt 1,7 millarder kroner i sommer gjør at 700 millioner kronersmannen Franck Ribery ikke lenger er like aktuell i sommer. Chelsea skal da se et lys i mørket i håpet om å skaffe seg franskmannen. (The Guardian)

Problemet er bare at Ribery skal ha inngått en avtale med Real Madrid om en overgang neste sommer.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Manchester City gir ikke opp, de heller. De prøver seg med et tredje bud på Chelsea-kaptein John Terry. Da City kjøpte venstrebacken Wayne Bridge fra Chelsea i januar, skal han ha gitt inntrykk av at Terry kunne fristes vekk fra klubben. (The Independent)

Terry skal på sin side være oppbrakt over at Chelsea ikke har pratet med ham om de siste budene. Han vil ta en prat med eier Roman Abramovitsj. (The Sun)

Arsenals ønske om å få midtbanespilleren Felipe Melo fra Fiorentina kan resulterer i en byttehandel som inkluderer Emmanuel Eboue og Philippe Senderos. (Daily Express)

Everton har gjort i stand et bud på 130 millioner for Standard Lieges midtbanespiller Steven Defour, etter først å ha fått et 90 millioners bud avslått. (Independent)

Tottenham kjemper med Sunderland om å signere den irske midtstopperen Ricard Dunne fra Manchester City. (The Sun)

De vil også ha Stokes forsvarspiller Ryan Shawcross og er forberedt på å tilby 20 millioner pluss Didier Zokora i avtalen. (The Sun)

Tidligere Liverpool-spiss Robbie Fowlers ferietur til Australia kan bli kortere enn antatt siden Tranmere-sjef og tidligere Liverpool-spiller John Barnes ønsker en gjenforening. I Tranmere vel å merke. (The Sun)

Wigan-sjef Dave Whelan har sagt at den egyptiske spissen Amr Zaki bare kan bli der han er, for han kan bare glemme å returnere til klubben. Han har fått mye tyn for sin mangel på disiplin. (The Sun)

Wigan-manager Roberto Martinez prøver seg på Jason Scotland fra Swansea, som han også trente for litt siden. (Daily Star)

WBA har satt en prislapp på 40 millioner på midtbanespilleren Joathan Greening, som har tiltrukket seg interesse fra Fulham. (Daily Express)

Hamilton-forsvarer Brian Easton sier han er klar for Premier League etter at Burnley sendte en forespørsel for en tid tilbake. (Daily Record)

Bordeaux-sjef og tidligere Manchester United forsvarer Laurent Blanc sier at midtbanespiller Gabriel Obertan, som den franske klubben holder på å selge til United, ennå har mye å lære. (Daily Star)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere