RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: MAGI HAROUN (EPA)
Wayne Rooney som prest? Ikke utenkelig!

Manchester City-manager Mark Hughes tror laget hans kan tilby John Terry et nytt liv og sier at Chelsea og England-kapteinen trenger nye utfordringer. (Stort sett alle aviser)

Hughes er også nære på å signere Emmanuel Adebayor for 250 millioner etter at spilleren var på medisinsk test i Manchester tirsdag. (Flere aviser)

Real Madrid kan komme til å signere Liverpools midtbanespiller Xabi Alonso i slutten av uken, ettersom de er klare for å betale Liverpools prisforlangende sum, som skal være i overkant av 300 millioner. (Daily Telegraph)

Men Liverpool-manager Rafael Benitez kjører sin egen vei og vil gjøre alt han kan for å beholde Alonso i klubben, hvor han fortsatt skal kunne leke med Javier Mascherano, som har blitt koblet til Barcelona. (Daily Star)

Den tidligere Arsenal-spilleren Patrick Vieira kan ende sine gamle dager i Tottenham etter å ha hintet til manager Harry Redknapp om at han er villig til å forlate Inter. (Flere aviser)

Den italienske klubben er klar for å betale Vieira 10 millioner i fallskjerm hvis han vil dra til Tottenham. Birmingham, Sunderland, Fulham, Lyon og Paris St. Germain har alle meldt sin interesser for den 33 år gamle franskmannen. (Daily Express)

Eller så kan Vieri få en fast ekstrasum hver uke fra Inter ettersom Tottenham bare har tilbudt spilleren 600.000 i uken, noe som er 250.000 kroner mindre enn det han tjener på Giuseppe Meazza. (The Times)

Tottenham er også interessert i Real Madrid-spissen Klaas-Jan Huntelaar, men kan miste ham ettersom Stuttgart har fått et bud akseptert for 25-åringen.

Enda mer Tottenham. Gareth Bale er ønsket av John Arne Riises Roma. Dette for å gi nordmannen litt konkurranse. (The Sun)

Fulham lanserer et bud på rundt 110 millioner for Portsmouths Peter Crouch, men bare hvis Bobby Zamora drar til Hull. (The Sun)

Sunderland har fått et bud på 140 millioner for Darren Bent avvist av Tottenham, ettersom Tottenham hadde tenkt seg å få tilbake de 167 millionene de betalte for spilleren for to år siden. (The Sun)

Tottenham har på sin side lagt inn et bud på Sheffield Uniteds-forsvarer Kyle Naughton. Det kan være for sent ettersom Everton allerede har fått et 60 millioners bud akseptert. (Daily Star)

Wigan er fast bestemt på å sikre seg Rangers-forsvareren Madjid Bougherra. (The Times)

Hull er ganske selvsikre, de også. De mener de har en stor sjanse til å signere Sunderlands Daryl Murphy etter at klubbene ble enige om en startsum på 15 millioner, som kan utvides til å bli 25 millioner hvis han slår til i klubben. (Flere aviser)

WBAs midtbanespiller Jonathan Greening har levert inn en overgangssøknad etter at klubben avviste et bud på 25 millioner fra Fulham. (Flere aviser)

Rangers midtbanespiller Barry Ferguson kan få et gjensyn med sin tidligere manager Alex McLeish i Birmingham etter at en overgangssum på 13 millioner er blitt avtalt. (Daily Mirror)

Boltons manager Gary Megson prøver å avslutte en 35 millioners avtale for Swanseas Ferrie Bodde, i et forsøk på kapre spilleren før Wigan. (Daily Mirror)

Joe Kinnear returnerer som Newcastle-manager etter at Mike Ashley nok en gang overser fansen og kvitter seg med Alan Shearer. (Daily Mail)

Chelsea-sjef Peter Kenyon vurderer å slutte i klubben. (The times)

Tidligere Arsenal-spiller Ray Parlour anklager Emmanuel Adebayor for å være lat. Han mener Arsène Wenger gjør en god handel hvis han selger han for 25 millioner til Manchester City. (Daily Star)

Tidligere Manchester United-kaptein Bryan Robson tror at Michael Owen kan kjempe seg tilbake på landslaget hvis han gjør det bra i United-drakten.(The Sun)

Vi liker kuriositeter. Uniteds «Shrek» er en av dem. Wayne Rooney sier selv at hvis han ikke hadde vært fotballspiller, kunne han blitt prest. Han var visst ikke så bra på skolen, men han likte religion. Godt å vite at han da kan falle tilbake på å frelse gamle bestemødre hvis fotballkarrieren går ad undas. (The Sun)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere