RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Går det med Jack Rodwell som det gjorde med Wayne Rooney?

* Synes du det er lenge siden du har hørt noe fra Alan Curbishley? Vel, han har vært i rettssak med West Ham etter at han forlot klubben i september 2008. Curbishley trakk seg etter at styreledelsen solgte Anton Ferdinand og George McCartney. Nå har han vunnet fram i det britiske rettssystemet.

- Jeg satte stor pris på tiden min I West Ham og ønsket aldri å dra. Da jeg skrev under for klubben fikk jeg en klausul som ga meg rettigheter i forhold til laguttak og alle overganger, sa Curbishley etterpå. En uavhengig tredjepart skal nå bestemme hvor stor kompensasjon den tidligere Premier League-manageren har krav på.

* Daily Express spekulerer i at kompensasjonen kan overstige 2 millioner pund og at det kan medføre ytterlige spillersalg på Boleyn Ground. Et lite paradoks midt oppe i det hele, altså!

* Curbishley står nå fritt til å forhandle med nye arbeidsgivere. Daily Mirror mener å vite at han er aktuell for sjefsstolen i Hull City, dersom Phil Brown får fyken.

* Alex McLeish ser mot hjemlandet for å styrke nyrike Birmingham. Både Steven Davis og Kris Boyd – begge fra Rangers – kan være på vei til St. Andrews. (Daily Mirror/Daily Express)

* Nye spillere kobles stadig til Fratton Park og Portsmouth. Dagens vinnerlodd er Miguel Vitor fra Benfica. Premien kan hentes under Peter Storries garasjeutsalg til uka. (Daily Mirror)

* Fulham er foreløpig den siste klubben som ønsker seg Boro-vingen Adam Johnson. «Premier League-rykte redaksjonen» ber U21-spilleren innstendig om å tenke seg om to ganger før han melder overgang til et av ligaens gråeste mannskap. (Daily Star)

* Andrea Dossena håper å avslutte marerittet på Anfield til fordel for Sør-Italia og Napoli. Ryktet – ja, dette er som kjent en RYKTESPALTE – kommer fra The Sun. Forhåpentligvis stemmer det, likevel.

* Manchester City snuser på Jack Rodwell. Og det lukter godt! 18-åringen er vel det mest spennende Everton har produsert, siden Wayne Rooney forlot Goodison Park. City er neppe den neste klubben som har følere ute på den talentfulle midtbanespilleren. (Daily Mail)

* Benni McCarthy, heretter kun omtalt som Benni Mac, ønsker å forlate Ewood Park i januar. Problemet før den sørafrikanske spissen er bare at Blackburn har satt en prislapp pålydende 3,5 millioner pund på hans hode. Lurer på hvor mye hele kroppen koster da? (Ikke gidd å sende hatmail. Jeg tar selvkritikk for den!) (Daily Mail)

* - Jeg vil vekk fra West Bromwich, hikstet Robert Koren tirsdag. Hans barnlige bønn har blitt hørt: Birmingham, Fulham og Celtic kan tenke seg den tidligere LSK-spilleren. Det skriver Daily Mail.

* Fran Meridas agent legger ikke skjul på at spilleren han representerer gjerne kan tenke seg en retur til Spania og Atlético Madrid til sommeren. Merida forlot Barcelona som 17-åring, men har vel ikke akkurat satt det samme preget på Arsenal som Cesc Fàbregas i samme periode. Scoringen mot Liverpool i ligacupen viste like fullt hva som bor i den unge kroppen. Han tar sjelden feil, den Wenger. (Daily Mail)

Benni Mac!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere