RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ian Kington/AFP

Onsdagens Premier League-rykter

Arsenal vil kjøpe Carew-makker.

Arsenal vil legge inn et bud på 160 millioner kroner for Aston Villa-spissen Gabriel Agbonlahor. Agbonlahor var aktuell for en overgang i 2007, men da kjøpte Arsenal-sjef Arsène Wenger Eduardo isteden. (Daily Star)

Eventuelt kan Wenger prøve seg med 130 millionersbud på Loïc Remy, som for tiden spiller i Nice. Den 20 år gamle franskmannen har allerede forhørt seg med Arsenals franske landslagspillere, Abou Diaby og Bacary Sagna. (The Sun)

Nemanja Vidic vil forlate Manchester United i sommer og dra til en klubb i Sør-Europa. 28-åringen sliter fremdeles med en kone som ikke trives i Manchester, og som fortrekker et mer behagelig klima enn det Manchester kan tilby. (Daily Mail)

Napolis midtbanespiller Marek Hamšík kan være på vei inn United-porten. 22-åringen skal være et friskt pust inn i Manchester United-stallen ettersom de fleste stjernene i United ligger nærmere 30-tallet enn 20-tallet i alder. Hamsik kan koste United 230 millioner kroner. (Daily Telegraph)

Tottenham-sjef Harry Redknapp vurderer den honduranske spissen Melvin Valladares, til tross for Jermaine Defoes forrykende show i forrige uke. 25-åringen skal ha blitt anbefalt av Tottenhams Wilson Palacios, og skal ha vært på to ukers prøvetid i klubben. (Daily Mirror)

Les også: Uniteds nye Beckham?

Arsenal ser ut til å vinne kampen om å signere Queen Park Rangers Raheem Sterling, rett foran snuten på Manchester United og Manchester City. I så fall må Arsenal betale en kompensasjon på 7 millioner kroner for spissen. (The Sun)

Sportsdirektør Avram Grant kan bli Portsmouths neste manager ettersom Paul Hart ble sparket på tirsdag. (The Sun)

Eventuelt tar Ferguson jr., dvs. Darren Ferguson, som er mest berømt for å være Manchester United-sjef Alex Fergusons sønn, og for å ha ført Peterborough opp to divisjoner på to sesonger. I så fall vil han debutere som Premier League-manager mot Manchester United. (Daily Express)

Manchester UnitedsEdwin van der Sar vil tydeligvis også til VM. Han vurderer nå mulighetene for å satse på landslaget igjen og bli spilleklar til neste års VM, i en alder av 40. I så fall legger han neppe opp etter denne sesongen, slik det tidligere er blitt spekulert i. (The Guardian)

Sunderlands badeballgutt Darren Bent ser ut til å miste hele fem kamper på grunn av en skade. Det er en strekk i låret og i regningen for Sunderland, som allerede har spissen Kenwyne Jones ute med karantene de tre neste kampene. (The Sun)

Blackburn-manager Sam Allardyces kone, Lynn, vil gjemme mobilen hans i kveld for å være sikker på at han ikke stresser unødig i forbindelse med Blackburns kamp mot Fulham. Big-Sam skal nemlig hjerteopereres på fredag. (Daily Mail)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere