RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Klarer Arsène Wenger å sikre seg et nytt supertalent?

Hele England er interessert 15 år gamle Raheem Sterling. Bare 14 år gammel spilte Sterling fast for QPRs U18-lag og kom med på det engelske U16-landslaget, men Wenger har måttet vente. Nå har flere andre fått øynene opp for spilleren som allerede er blitt sammenlignet med blant annet Theo Walcott (for stil) og Wayne Rooney (talent). Ifølge The Mirror vil Wenger imidlertid gjøre det han kan for å få kloa i Sterling i januar.

Wenger skal ifølge The independent også være interessert i Craig Bellamy, men tviler på om han får til en avtale. Det er jo ikke akkurat sånn at City trenger penga... Et annet stortalent, som allerede er i Arsenal, ser også ut til å bli. Cesc Fabregas og Denilsons skadeproblemer betyr nemlig trolig at Wenger beholder Jack Wilshere ut sesongen - i stedet for å leie ham ut til Burnley.

Manchester United-manager Alex Ferguson skal ha danske Simon Kjær høyt på ønskelista hvis Real Madrid virkelig stikker av med Nemanja Vidic til sommeren.

Les også:Disse kan erstatte Vidic

Ifølge rapportene har Kjær allerede sagt nei til en overgang til Manchester City. Han vil heller fullføre sesongen i Italia. Så får dere selv vurdere om det er sant. City-manager Roberto Mancini hevder nemlig at han ikke er interessert i dansken....

West Ham har blitt koblet til det meste som finnes av spisser de siste månedene, tirsdag var det Adrian Mutu. Nå sier imidlertid West Hams sportsdirektør at de ikke er interessert i Mutu. Ja, særlig, sier vi.

Raheem Sterling er ikke den eneste hete unggutten i fotballverdenen akkurat nå. En annen, den 17 år gamle kantspilleren Maxime Lestienne fra Excelsior Mouscron, skal være aktuell for både Everton, Manchester United og Arsenal. Everton skal også ha invitert ham til prøvespill.

Les også:- Liverpool vil leie van Nistelrooy

Like spennende som hva toppklubbene skal gjøre, er det nesten blitt å følge Birmingham. Premier Leagues største formlag har midler å bruke i januar, men manager Alex McLeish har uttalt at han egentlig ikke ønsker superstjerner til klubben. Kanskje er det derfor han er ute etter Benni McCarthy - noe superstjerne er i alle fall ikke sistnevnte.

McCarthy vil koste om lag 20 millioner kroner, men viktigere for Birmingham er det nok å få keeper Joe Hart på permanent kontrakt. Han er nå på utlån fra Manchester City, men kan muligens komme permanent for 35 millioner.

Når det gjelder Blackburn, er det kanskje grunn for fansen å bekymre seg. For hva skal de gjøre offensivt hvis McCarthy forsvinner til Birmingham - og Franco di Santo vender hjem igjen til Chelsea. Nå skal nemlig nye agentkrav, ifølge The Mirror, sette en stopper for Di Santos videre opphold i Blackburn.

Ellers skal Burnley være interessert i Algeries kaptein, Yazid Mansouri, mens Wolverhampton kan være i ferd med å kvitte seg med Greg Halford - men muligens forsterke med Derbys Kris Commons.

Vi begynte dagens spalte med Arsenal. Og vi avslutter også med litt Arsenal. For danske Nicklas Bendtner skal ha fått et tilbakeslag i kampen om å bli spilleklar igjen. Han er dermed ute i tre uker til - og tidligst tilbake i månedsskiftet januar-februar.

(Kilder: BBC, The Sun, Mirror, Independent, Guardian, Daily Mail)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere