RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
En tidligere Rosenborg-spiller er aktuell for Premier League.

Sebastian Eguren (29) fikk ikke sjansen slo ikke til i Rosenborg, men har gjort det langt bedre i andre, europeiske klubber. Først i svenske Hammarby og senere i en liten, spansk klubb som kaller seg Villarreal, hvor han stort sett har vært fast inventar. Nå er han ikke lenger det, og dette skal ha bidratt til at Blackburn ifølge Daily Mirror øyner et håp om å få uruguayaneren på lån ut sesongen.

I tirsdagens ryktebørs fortalte vi at Arsenal, Chelsea, Liverpool og Manchester City er interesserte i midtbanespilleren Sergio Canales i Racing Santander. Daily Mirror legger onsdag en ny klubb til den etter hvert lange listen: Manchester United.

Galatasaray spiller ikke i Premier League, men er utvilsomt glad i spillere som har en fortid i den engelske ligaen. Den tyrkiske klubben har allerede spillere som Milan Baros, Harry Kewell, Lucas Neill, Elano og Tobias Linderoth i stallen. Nå står også Blackburns misfornøyde spiss Benni McCarthy og Liverpools misfornøyde nederlender Ryan Babel på ønskelisten, melder The Times.

West Ham stjeler mye spalteplass i onsdagens engelske aviser. Klubben har fått på plass nye eiere - David Sullivan og David Gold - og ønsker å forsterke laget før januarvinduet stenger. Det blir ikke nødvendigvis enkelt, ettersom de nye eierne antar at klubbens gjeld totalt er på om lag 110 millioner pund. Likevel håper duoen å hente spillere som brasilianeren Jo fra Everton (Daily Post), Bobby Zamora fra Fulham (Daily Mirror), Alan Hutton fra Tottenham (flere aviser) og Mathieu Chalme fra Bordeaux (Daily Mirror). Daily Star hevder for øvrig at teknisk direktør Gianluca Nani vil få sparken i West Ham allerede denne uka.

Daily Mail mener at det er sannsynlig at Arsenal, Liverpool og Tottenham vil være interesserte dersom AC Milans spiss Klas-Jan Huntelaar skifter klubb for å få spilletid før VM i Sør-Afrika. Vi anser det i tillegg for å være sannsynlig at alle tre klubbene kunne tenke seg Wayne Rooney og David Villa, uten at det egentlig betyr noe.

The Guardian melder at Tottenham vil forsøke å hente tilbake Younes Kaboul fra Portsmouth ettersom Ledley King og Jonathan Woodgate sjelden er skadefrie. Kjenner vi Portsmouth rett, skylder klubben fortsatt Tottenham penger for kjøpet av Kaboul, så denne returovergangen kan fort være en enkel sak å få til. Portsmouth har ifølge The Sun kun 21 dager på seg til å betale sin gjeld på 7,5 millioner pund i skatter og avgifter.

Vi avslutter med dagens eneste konkrete overgangsrykte: Stoke skal ha tilbudt Middlesbrough fire millioner pund for Gary O'Neil. Fortsettelse følger ...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere